Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
Светещ конструктор 12 в 1 LASER PEGS - Състезателна кола

Светещ конструктор 12 в 1 LASER PEGS - Състезателна кола

Конструктори

Децата обичат светлината и всички играчки, които излъчват светлини им стават любими. А, ако си ги сглобят сами и изберат формата им? Тогава ще ги помнят за цял живот. Точно както този уникален конструктор Laser Pegs, който е със светещи елементи (когато са свързани със захранващата основа и батерии). Със 106-те елемента от този конструктор децата ще могат да сглобят поне 12 варианта на състезателни коли, а ако впрегнат въображението си – и много повече. Избрания сглобен модел може да се използва като нощна лампа (при поставяне на батерии).

Към пълното описание и видео

72.99 BGN Цена:
72.99лв.
Купи
Добави в любими Любим продукт на: Нели Георгиева

Номер на продукт:

TYCN0001057

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 19.06

Ценова защита

ПРОМО

Светещ конструктор 12 в 1 LASER PEGS - Състезателна кола

Ключови характеристики

  • Име:Светещ конструктор 12 в 1 LASER PEGS - Състезателна кола
 

Децата обичат светлината и всички играчки, които излъчват светлини им стават любими. А, ако си ги сглобят сами и изберат формата им? Тогава ще ги помнят за цял живот. Точно както този уникален конструктор LASER PEGS, който е със светещи елементи (когато са свързани със захранващата основа и батерии). Със 106-те елемента от този конструктор децата ще могат да сглобят поне 12 варианта на състезателни коли, а ако впрегнат въображението си – и много повече. Избрания сглобен модел може да се използва като нощна лампа (при поставяне на батерии).

Какво представляват Laser Pegs и защо са уникални? 

Конструкторите Laser Pegs много наподобяват по форма и принцип на сглобяване на елементите на тухличките Lego, но могат нещо, което е уникално – да светят с LED светлинки. Марката рекламира себе си като „Върховната играчка, с която децата да строят със светлина“. Предлагат се в лъскави черни кутии, като всеки комплект идва с инструкции за сглобяване на няколко модела. Всеки Laser Pegs конструктор включва части, които лесно се сглобяват и са познати на децата по конструкция – тухлички, плочки, склонове, колела, но се различават по това че са прозрачни или полупрозрачни, за да се вижда излъчващата се от всеки елемент LED светлина. Те са в жълто, оранжево, червено, лилаво, синьо и зелено. Сглобявате един с друг елементите, като всеки снабдява следващия с нисковолтов ток. С тези тухлички децата не само ще отворят сетивата си за науките, но ще започнат да мислят пространствено и „енергийно“, в което се корени основата за светлото бъдеще на човечеството. 

Как се захранват? 

Естествено – за да провеждат ток всички елементи на Laser Pegs, трябва да има източник на ток. Във всеки конструктор има такъв, който се нарича основа, която е свързана или с батерии, или с адаптер, който да се включи в електрическата мрежа. Някои от основите са големи и могат да се използват за дистанционно управление (да включват и изключват светлината) на създадените шедьоври. Някои от базите са с колела или вериги и могат да транспортират вашите произведения. По-малките енергийни основи се наричат Mobile Power Source, и могат да се комбинира с оригинални тухлички Lego, защото са с размери до 2х6 тухлички. 

С какво са съвместими? 

Всяка от тухличките на конструкторите Laser Pegs са с формата и модела на сглобяване на Lego конструкторите, но светещи. Винаги можете да ги комбинирате, като правите фигури с тях, които да хвърлят сянка в светлината. 

Награди и патенти 

Един от най-развитите клонове в производството на детски играчки е този на конструкторите, който заема 25% цялото им производство. Но конструкторите не са се променяли от дълги години, за разлика от сектора на електронните играчки, чийто ръст е значителен. Laser Pegs съчетават двата клона и бележи сериозен ръст на продажби. Светещите конструктори имат до момента 45 международни награди от бранша и потребителите, които са доказателство за тяхната уникалност и ползи за детското развитие. Те са с 12 патента, свързани с осветеността, както и такива за качество на производство и безопасност за детското здраве.

Ревюта на наши потребители за Светещ конструктор 12 в 1 LASER PEGS - Състезателна кола

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран