Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
Конструктор Lego Duplo - Фермерски трактор (10524)

Конструктор Lego Duplo - Фермерски трактор (10524)

Конструктори

Какво ли се случва във фермата? С какво ли ще закарат сеното до хранилката на кравичката? Ако детето ви често задава такива въпроси за живота във фермата, ще можете да му отговорите с помощта на този забавен конструктор на Lego Duplo, в който има трактор и всичко необходимо, за да бъде нахранена кравичката навреме.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYCN0000360

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 26.03

Ценова защита

Конструктор Lego Duplo - Фермерски трактор (10524)

Ключови характеристики

 • Брой части:29
 • Изисква сглобяване:Да
 • Материал:Пластмаса
 • Батерии:Не изисква
 • Батерии в комплекта:Не
 • Каталожен номер:10524
 • Конструктори Lego:Duplo
 • За възраст:1-3 години, 4-7 години
 • Баркод:5702015125093
 • Подходящ:Момчета, Момичета
 • Цвят:Многоцветен
 • Име:Конструктор Lego Duplo - Фермерски трактор (10524)
 

Какво ли се случва във фермата? С какво ли ще закарат сеното до хранилката на кравичката? Ако детето ви често задава такива въпроси за живота във фермата, ще можете да му отговорите с помощта на този забавен конструктор на Lego Duplo, в който има трактор и всичко необходимо, за да бъде нахранена кравичката навреме. Той съдържа 29 елемента, като сред тях е фермерската машина, която е с повдигащо се за разтоварване ремарке, фермерът, кравата, една туба с масло, вила, тухлички Lego за сглобяване на навеса и една хранилка. 

А сега – нека бързо закараме храна на гладното животно с трактора, за да може след това тя да ни даде мляко. С помощта на този конструктор децата не само ще се научат по-прецизно и бързо да сглобяват, но ще се запознаят с още едно измерение на фермерския живот и ще могат да играят ролеви игри.

LEGO

Когато се спомене името Lego, в съзнанието ни се прожектират щастливи мигове, прекарани с онези малки, забележителни блокчета, от които в детството си няколко поколения са строили своите мечти. Родена в Дания през 1932 г., семейната компания вярва в „добрата игра”, което е закодирано и в името ѝ - Lego от датски е съкращение на "leg godt"-„да играем добре”. А за да бъде една играчка добра, според фамилия Kristiansen, тя трябва да е „замесена” с въображение, да дава воля на креативността, да забавлява, да води до познание и да е произведена прецизно, качествено и с грижа за онези, които ще играят. Предавана от баща на син, датската компания никога не изневерява на тези ценности и винаги грижливо ги слага във всеки един лего-продукт.

Два пъти носители на титлата „Toy of the Century”, Лего не спира своето развитие, разширяване на темите, сюжетите и героите, превземане на нови територии, като киното, но винаги базирайки се на малката традиционна тухличка – градивният елемент на „добрата игра”.

Ревюта на наши потребители за Конструктор Lego Duplo - Фермерски трактор (10524)

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран