Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
Конструктор Lego City - Товарен Влак (60052)

Конструктор Lego City - Товарен Влак (60052)

Конструктори

Транспортирай тежки товари и животни безпроблемно навсякъде в LEGO City, с товарния влак. Влакът има вагони, моторизиран е и има 8-канално, 7-степенно инфрачервено дистанционно управление.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYDL0000372

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 20.03

Ценова защита

ПРОМО

Конструктор Lego City - Товарен Влак (60052)

Ключови характеристики

  • Име:Конструктор Lego City - Товарен Влак (60052)
 

Транспортирай тежки товари и животни безпроблемно навсякъде в LEGO City, с товарния влак. Влакът има вагони, моторизиран е и има 8-канално, 7-степенно инфрачервено дистанционно управление. Свържи вагона за животни и двата товарни вагона и ги транспортирай посредством локомотива по ЖП-трасето. Преместването на палетите с мотокара е съвсем лесно, а проследяването на всички товари е съвсем безпроблемна задача, благодарение на товарната гара. 

Конструкторът е чудесен избор за млади ентусиасти, увличащи се по строежа на влакови трасета и игрите с влакове. Включва 4 мини фигурки (шофьор на мотокар, машинист, фермер и шофьор на камион) и други елементи – общо 888 части. Подходящ е за деца между 6 и 12 години. 

Влакът се задвижва с 6 батерии ААА, а дистанционното – с 3 батерии ААА, които не са включени в комплекта.

LEGO

Когато се спомене името Lego, в съзнанието ни се прожектират щастливи мигове, прекарани с онези малки, забележителни блокчета, от които в детството си няколко поколения са строили своите мечти. Родена в Дания през 1932 г., семейната компания вярва в „добрата игра”, което е закодирано и в името ѝ - Lego от датски е съкращение на "leg godt"-„да играем добре”. А за да бъде една играчка добра, според фамилия Kristiansen, тя трябва да е „замесена” с въображение, да дава воля на креативността, да забавлява, да води до познание и да е произведена прецизно, качествено и с грижа за онези, които ще играят. Предавана от баща на син, датската компания никога не изневерява на тези ценности и винаги грижливо ги слага във всеки един лего-продукт.

Два пъти носители на титлата „Toy of the Century”, Лего не спира своето развитие, разширяване на темите, сюжетите и героите, превземане на нови територии, като киното, но винаги базирайки се на малката традиционна тухличка – градивният елемент на „добрата игра”.

Ревюта на наши потребители за Конструктор Lego City - Товарен Влак (60052)

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран