Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
70318-nexo-knights-the-glob-lobber

Конструктор Lego Nexo Knights - Глоб Лобър (70318)

Конструктори

Дълбоко от недрата на Земята, там, където се ражда лавата, живеят нейните чудовища. Сега едно от тях напада кралството Nexo. Преди да се съберат рицарите и да прогонят звяра, срещу него се изправя само един от пазачите на кралските порти. Чудовището на лавата пристига със своята страховита, хвърляща огнени торпеда колесница и е въоръжен с арбалет, който изстрелва огнени дискове.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYCN0002288

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 19.03

Ценова защита

Конструктор Lego Nexo Knights - Глоб Лобър (70318)

Ключови характеристики

  • Изисква сглобяване:Да
  • Материал:Пластмаса
  • Батерии в комплекта:Не
  • Каталожен номер:70318
  • Конструктори Lego:Nexo Knights
  • За възраст:8-12 години, над 12 години
  • Баркод:5702015592215
  • Подходящ:Момчета
  • Цвят:Многоцветен
  • Име:Конструктор Lego Nexo Knights - Глоб Лобър (70318)
 

Дълбоко от недрата на Земята, там, където се ражда лавата, живеят нейните чудовища. Сега едно от тях напада кралството Nexo. Преди да се съберат рицарите и да прогонят звяра, срещу него се изправя само един от пазачите на кралските порти. Чудовището на лавата пристига със своята страховита, хвърляща огнени торпеда колесница и е въоръжен с арбалет, който изстрелва огнени дискове. Представителят на кралската гвардия е въоръжен с копие и има характерната рицарска броня. 

Цялата схватка децата ще могат да пресъздадат с конструктора на Lego от серията Nexo. Той е с 95 части и се препоръчва за деца над 7 години.

LEGO

Когато се спомене името Lego, в съзнанието ни се прожектират щастливи мигове, прекарани с онези малки, забележителни блокчета, от които в детството си няколко поколения са строили своите мечти. Родена в Дания през 1932 г., семейната компания вярва в „добрата игра”, което е закодирано и в името ѝ - Lego от датски е съкращение на "leg godt"-„да играем добре”. А за да бъде една играчка добра, според фамилия Kristiansen, тя трябва да е „замесена” с въображение, да дава воля на креативността, да забавлява, да води до познание и да е произведена прецизно, качествено и с грижа за онези, които ще играят. Предавана от баща на син, датската компания никога не изневерява на тези ценности и винаги грижливо ги слага във всеки един лего-продукт.

Два пъти носители на титлата „Toy of the Century”, Лего не спира своето развитие, разширяване на темите, сюжетите и героите, превземане на нови територии, като киното, но винаги базирайки се на малката традиционна тухличка – градивният елемент на „добрата игра”.

Ревюта на наши потребители за Конструктор Lego Nexo Knights - Глоб Лобър (70318)

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран