Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай

Обратно към всички
70338-nexo-knights-ultimate-general-magmar

Конструктор Lego Nexo Knights - Генерал Магмар (70338)

Конструктори

Един от най-опасните военачалници на подлия Джестро пристига в пълно бойно снаряжение – с два въртящи се горящи триона, както и с 3 щита, които му носят 3 Nexo сили. Фигурата на генерал Магмар се сглобява с частите на конструктора от рицарската серия, който е с 64 части.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYCN0002291

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 21.02

Ценова защита

Конструктор Lego Nexo Knights - Генерал Магмар (70338)

Ключови характеристики

  • Изисква сглобяване:Да
  • Материал:Пластмаса
  • Батерии в комплекта:Не
  • Каталожен номер:70338
  • Конструктори Lego:Nexo Knights
  • За възраст:8-12 години, над 12 години
  • Баркод:5702015594479
  • Подходящ:Момчета
  • Цвят:Многоцветен
  • Име:Конструктор Lego Nexo Knights - Генерал Магмар (70338)
 

Един от най-опасните военачалници на подлия Джестро пристига в пълно бойно снаряжение – с два въртящи се горящи триона, както и с 3 щита, които му носят 3 Nexo сили. Фигурата на генерал Магмар се сглобява с частите на конструктора от рицарската серия, който е с 64 части. Генералът е с 3 щита – единия дава мощ на огнените му въртящи се остриета, втората – каменен юмрук, който поразява със сила и третата е – ледени въртящи се остриета. 

Сканирайте трите щита, за да добавите умения на своите герои в свободното приложение LEGO® NEXO KNIGHTS™: MERLOK 2.0 (трябва предварително да сте свалили приложението на вашия смартфон или таблет). 

Конструкторът се препоръчва за деца над 7 години.

LEGO

Когато се спомене името Lego, в съзнанието ни се прожектират щастливи мигове, прекарани с онези малки, забележителни блокчета, от които в детството си няколко поколения са строили своите мечти. Родена в Дания през 1932 г., семейната компания вярва в „добрата игра”, което е закодирано и в името ѝ - Lego от датски е съкращение на "leg godt"-„да играем добре”. А за да бъде една играчка добра, според фамилия Kristiansen, тя трябва да е „замесена” с въображение, да дава воля на креативността, да забавлява, да води до познание и да е произведена прецизно, качествено и с грижа за онези, които ще играят. Предавана от баща на син, датската компания никога не изневерява на тези ценности и винаги грижливо ги слага във всеки един лего-продукт.

Два пъти носители на титлата „Toy of the Century”, Лего не спира своето развитие, разширяване на темите, сюжетите и героите, превземане на нови територии, като киното, но винаги базирайки се на малката традиционна тухличка – градивният елемент на „добрата игра”.

Ревюта на наши потребители за Конструктор Lego Nexo Knights - Генерал Магмар (70338)

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран