Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай

Обратно към всички
Lego Star Wars: Имперска совалка Тидириум (75094)

Lego Star Wars: Имперска совалка Тидириум (75094)

Конструктори

Качете се на откраднатата имперска совалка Тидириум, задайте режим за полет и отлетете към Ендор с Хан Соло, принцеса Лея, Чубака и няколко бунтовника. Това не е само сцена от VI епизод на филма Star Wars: Return of the Jedi, а възможност на всички фенове да пресъздадат събитията сами с невероятния конструктор на Lego.

Към пълното описание и видео

215.99 BGN Цена:
215.99лв.
Заяви За да запазите този продукт, трябва да влезете в своя профил или да се регистрирате.

Номер на продукт:

TYCN0001034

Наличност:

Изчерпано количество

Ценова защита

Lego Star Wars: Имперска совалка Тидириум (75094)

Ключови характеристики

  • Име:Lego Star Wars: Имперска совалка Тидириум (75094)
 

Качете се на откраднатата имперска совалка Тидириум, задайте режим за полет и отлетете към Ендор с Хан Соло, принцеса Лея, Чубака и няколко бунтовника. Това не е само сцена от VI епизод на филма Star Wars: Return of the Jedi, а възможност на всички фенове да пресъздадат събитията сами с невероятния конструктор на Lego. Совалката е със сгъваеми крила в режим на полет и кацане, прибиращ се колесник, отваряща се пилотска кабина с място за две мини фигурки. В главния отсек има място за повече „пътници“, а за сигурността се грижат 2 оръдия, които изстрелват торпеда. 

В комплекта има и 5 мини фигурки, облечени в ендорски униформи – Хан Соло, Лея, Чубака и двама войници. 

Конструкторът е от 937 части, а размерите на сглобената совалка са 29 x 23 x 19 cm – в режим на приземяване, а в летателен – 41x 23 x 47 cm.

LEGO

Когато се спомене името Lego, в съзнанието ни се прожектират щастливи мигове, прекарани с онези малки, забележителни блокчета, от които в детството си няколко поколения са строили своите мечти. Родена в Дания през 1932 г., семейната компания вярва в „добрата игра”, което е закодирано и в името ѝ - Lego от датски е съкращение на "leg godt"-„да играем добре”. А за да бъде една играчка добра, според фамилия Kristiansen, тя трябва да е „замесена” с въображение, да дава воля на креативността, да забавлява, да води до познание и да е произведена прецизно, качествено и с грижа за онези, които ще играят. Предавана от баща на син, датската компания никога не изневерява на тези ценности и винаги грижливо ги слага във всеки един лего-продукт.

Два пъти носители на титлата „Toy of the Century”, Лего не спира своето развитие, разширяване на темите, сюжетите и героите, превземане на нови територии, като киното, но винаги базирайки се на малката традиционна тухличка – градивният елемент на „добрата игра”.

Ревюта на наши потребители за Lego Star Wars: Имперска совалка Тидириум (75094)

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран