Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
-15%
Lego Star Wars: Сноуспийдър - First Order (75100)

Lego Star Wars: Сноуспийдър - First Order (75100)

Конструктори

Обогатете своята Star Wars колекция с удивителния конструктор на Lego от серията, посветена на гениалната междузвездна история, Сноуспийдър - First Order. Конструкторът съдържа 444 части, а сглобеният сноуспидър е с размери 10 x 22 x 16 cm.

Към пълното описание и видео

91.26 BGN Цена:

107.99лв.

91.26лв.

Купи
Добави в любими Любим продукт на: dani

Номер на продукт:

TYCN0001036

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 21.03

Ценова защита

Lego Star Wars: Сноуспийдър - First Order (75100)

Ключови характеристики

  • Име:Lego Star Wars: Сноуспийдър - First Order (75100)
 

Обогатете своята Star Wars колекция с удивителния конструктор на Lego от серията, посветена на гениалната междузвездна история, Сноуспийдър - First Order. Конструкторът съдържа 444 части, а сглобеният сноуспидър е с размери 10 x 22 x 16 cm. В комплекта са включени 3 мини фигури на офицер и двама войници. За тях има два бластера и един модифициран бластер Man. На снежния спидър има отделение за екипажа, а отвън са монтирани оръдия, за които са предвидени допълнителни амуниции. Колелата на машината са скрити под корпуса и той създава впечатление, че се носи на въздушни възглавници.

LEGO

Когато се спомене името Lego, в съзнанието ни се прожектират щастливи мигове, прекарани с онези малки, забележителни блокчета, от които в детството си няколко поколения са строили своите мечти. Родена в Дания през 1932 г., семейната компания вярва в „добрата игра”, което е закодирано и в името ѝ - Lego от датски е съкращение на "leg godt"-„да играем добре”. А за да бъде една играчка добра, според фамилия Kristiansen, тя трябва да е „замесена” с въображение, да дава воля на креативността, да забавлява, да води до познание и да е произведена прецизно, качествено и с грижа за онези, които ще играят. Предавана от баща на син, датската компания никога не изневерява на тези ценности и винаги грижливо ги слага във всеки един лего-продукт.

Два пъти носители на титлата „Toy of the Century”, Лего не спира своето развитие, разширяване на темите, сюжетите и героите, превземане на нови територии, като киното, но винаги базирайки се на малката традиционна тухличка – градивният елемент на „добрата игра”.

Ревюта на наши потребители за Lego Star Wars: Сноуспийдър - First Order (75100)

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран