Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай

Обратно към всички
Lego Star Wars: Совалката на Кайло Рен (75104)

Lego Star Wars: Совалката на Кайло Рен (75104)

Конструктори

Кайло Рен – роден някъде около Битката при Ендор, става един от Рицарите на Рен и последовател на Тъмната страна на Силата. Той сам създава своя лазерен меч, който е с поразяваща сила, различна от тази на традиционното джедайско оръжие. Сега Кайло Рен пристига със своята совалка, с Генерал Хъкс и още 4 мини фигури на негови подчинени, като конструктор Lego, част от серията Star Wars.

Към пълното описание и видео

254.99 BGN Цена:
254.99лв.
Купи
Добави в любими Любим продукт на: Веселин Константинов , Николай Курашев

Номер на продукт:

TYCN0001040

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 26.02

Ценова защита

Lego Star Wars: Совалката на Кайло Рен (75104)

Ключови характеристики

  • Име:Lego Star Wars: Совалката на Кайло Рен (75104)
 

Кайло Рен – роден някъде около Битката при Ендор, става един от Рицарите на Рен и последовател на Тъмната страна на Силата. Той сам създава своя лазерен меч, който е с поразяваща сила, различна от тази на традиционното джедайско оръжие. Сега Кайло Рен пристига със своята совалка, с Генерал Хъкс и още 4 мини фигури на негови подчинени, като конструктор Lego, част от серията Star Wars. Совалката на Кило е пресъздадена с невероятни детайли – има отварящи се люкове, подвижни оръжия и функция за отваряне на крилата. В сглобен вариант тя е с размери: 28 x 22 x 20 cm, а с разтворени крила е 40 cm. Конструкторът се състои от 1005 части, като има елементи за сглобяването на 6 мини фигури, които са въоръжени с бластери, пушки, а фигурата на Кайло е с червен лазерен меч.

LEGO

Когато се спомене името Lego, в съзнанието ни се прожектират щастливи мигове, прекарани с онези малки, забележителни блокчета, от които в детството си няколко поколения са строили своите мечти. Родена в Дания през 1932 г., семейната компания вярва в „добрата игра”, което е закодирано и в името ѝ - Lego от датски е съкращение на "leg godt"-„да играем добре”. А за да бъде една играчка добра, според фамилия Kristiansen, тя трябва да е „замесена” с въображение, да дава воля на креативността, да забавлява, да води до познание и да е произведена прецизно, качествено и с грижа за онези, които ще играят. Предавана от баща на син, датската компания никога не изневерява на тези ценности и винаги грижливо ги слага във всеки един лего-продукт.

Два пъти носители на титлата „Toy of the Century”, Лего не спира своето развитие, разширяване на темите, сюжетите и героите, превземане на нови територии, като киното, но винаги базирайки се на малката традиционна тухличка – градивният елемент на „добрата игра”.

Ревюта на наши потребители за Lego Star Wars: Совалката на Кайло Рен (75104)

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран