Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
lego-0075126-75126-lego-star-wars-snouspidar-parva-zapoved-1

Lego Star Wars: Сноуспидър (75126)

Конструктори

Включете на скорост снежния спийдър, като сложите в него мини фигурата на войника, който да го управлява. Машината, както и фигурата се сглобяват с частите на конструктора от серията Lego Star Wars, Microfighters.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYCN0001162

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 20.03

Ценова защита

Lego Star Wars: Сноуспидър (75126)

Ключови характеристики

  • Име:Lego Star Wars: Сноуспидър (75126)
 

Включете на скорост снежния спийдър, като сложите в него мини фигурата на войника, който да го управлява. Машината, както и фигурата се сглобяват с частите на конструктора от серията <Lego Star Wars, Microfighters. Броят на частите му е 91. Машината е с големи двигатели, въртящо се оръдие и място за минифигурата на войника от армията на Първата заповед.

Размерите на сглобената мини машина са 5 х 8 х 6 cm.

LEGO

Когато се спомене името Lego, в съзнанието ни се прожектират щастливи мигове, прекарани с онези малки, забележителни блокчета, от които в детството си няколко поколения са строили своите мечти. Родена в Дания през 1932 г., семейната компания вярва в „добрата игра”, което е закодирано и в името ѝ - Lego от датски е съкращение на "leg godt"-„да играем добре”. А за да бъде една играчка добра, според фамилия Kristiansen, тя трябва да е „замесена” с въображение, да дава воля на креативността, да забавлява, да води до познание и да е произведена прецизно, качествено и с грижа за онези, които ще играят. Предавана от баща на син, датската компания никога не изневерява на тези ценности и винаги грижливо ги слага във всеки един лего-продукт.

Два пъти носители на титлата „Toy of the Century”, Лего не спира своето развитие, разширяване на темите, сюжетите и героите, превземане на нови територии, като киното, но винаги базирайки се на малката традиционна тухличка – градивният елемент на „добрата игра”.

Ревюта на наши потребители за Lego Star Wars: Сноуспидър (75126)

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран