Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
76050-super-heroes-crossbones-hazard-heist

Lego Super Heroes: Кражбата на Кросбон (76050)

Конструктори

Опасност грози Готъм сити, защото Кросбон е откраднал токсични вещества и сега се опитва да избяга със своя Додж, който е въоръжен с
2 оръдия. С помощта на Отмъстителите прихванете бягащия Кросбон.

Към пълното описание и видео

54.99 BGN Цена:
54.99лв.
Заяви За да запазите този продукт, трябва да влезете в своя профил или да се регистрирате.

Номер на продукт:

TYCN0002327

Наличност:

Изчерпано количество

Ценова защита

Lego Super Heroes: Кражбата на Кросбон (76050)

Ключови характеристики

  • Изисква сглобяване:Да
  • Материал:Пластмаса
  • Батерии в комплекта:Не
  • Каталожен номер:76050
  • Конструктори Lego:Super Heroes
  • За възраст:4-7 години, 8-12 години
  • Баркод:5702015597630
  • Подходящ:Момчета
  • Цвят:Многоцветен
  • Име:Lego Super Heroes: Кражбата на Кросбон (76050)
 

Опасност грози Готъм сити, защото Кросбон е откраднал токсични вещества и сега се опитва да избяга със своя Додж, който е въоръжен с 2 оръдия. С помощта на Отмъстителите прихванете бягащия Кросбон. 

Черната вдовица и Фалкон ще се опитат да ги спрат, като разполагат с две отправни точки на атаката – от земята и от въздуха. Черната вдовица е яхнала своя мотор и дебне от земята, а Фалкон – от въздуха. Тя ще използва своите палки, за да отклонява изстрелите на Доджа на Кросбон. Внимавайте, защото контейнера трябва да се обезвреди и да се върне в хранилището. 

Цялата сцена ще можете да възстановявате и разигравате отново и отново с конструктора на Lego, който е със 179 части. В тях са включени и елементите за мини фигурките на Кросбон, Черната вдовица и Фалкон. 

Конструкторът се препоръчва за деца над 6 години.

LEGO

Когато се спомене името Lego, в съзнанието ни се прожектират щастливи мигове, прекарани с онези малки, забележителни блокчета, от които в детството си няколко поколения са строили своите мечти. Родена в Дания през 1932 г., семейната компания вярва в „добрата игра”, което е закодирано и в името ѝ - Lego от датски е съкращение на "leg godt"-„да играем добре”. А за да бъде една играчка добра, според фамилия Kristiansen, тя трябва да е „замесена” с въображение, да дава воля на креативността, да забавлява, да води до познание и да е произведена прецизно, качествено и с грижа за онези, които ще играят. Предавана от баща на син, датската компания никога не изневерява на тези ценности и винаги грижливо ги слага във всеки един лего-продукт.

Два пъти носители на титлата „Toy of the Century”, Лего не спира своето развитие, разширяване на темите, сюжетите и героите, превземане на нови територии, като киното, но винаги базирайки се на малката традиционна тухличка – градивният елемент на „добрата игра”.

Ревюта на наши потребители за Lego Super Heroes: Кражбата на Кросбон (76050)

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран