Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
76055-super-heroes-batman-killer-croc-sewer-smash

Lego Super Heroes: Batman: Килър Крок и Бат-танк (76055)

Конструктори

Отвърнете на „хапещата“ атака на Килър Крок с удивителния Бат-танка.
Направете така че подкрепленията срещу атаката на Килър Крок да пристигнат веднага, защото той се кани да унищожи града с помощта на Капитан Бумеранг. Готъм сити е в опасност, затова Ред Худ и Катана ще пристигнат всеки момент. Срещу „хапещата“ машина на крокодила се изправя танка на Батман

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYCN0002323

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 23.03

Ценова защита

Lego Super Heroes: Batman: Килър Крок и Бат-танк (76055)

Ключови характеристики

  • Изисква сглобяване:Да
  • Материал:Пластмаса
  • Батерии в комплекта:Не
  • Каталожен номер:76055
  • Конструктори Lego:Super Heroes
  • За възраст:8-12 години, над 12 години
  • Баркод:5702015597685
  • Подходящ:Момчета
  • Цвят:Многоцветен
  • Име:Lego Super Heroes: Batman: Килър Крок и Бат-танк (76055)
 

Отвърнете на „хапещата“ атака на Килър Крок с удивителния Бат-танка. Направете така че подкрепленията срещу атаката на Килър Крок да пристигнат веднага, защото той се кани да унищожи града с помощта на Капитан Бумеранг. Готъм сити е в опасност, затова Ред Худ и Катана ще пристигнат всеки момент. Срещу „хапещата“ машина на крокодила се изправя танка на Батман. 

Цялата схватка между двете машини ще можете да пресъздадете с помощта на конструктора на Lego, който съдържа 759 части. Сред тях са и онези, от които се сглобяват 4-те мини фигури: на Батман, Капитан Бумеранг, Ред Худ, Катана и голямата фигура на Килър Крок. 

Конструкторът се препоръчва за деца над 8 години.

LEGO

Когато се спомене името Lego, в съзнанието ни се прожектират щастливи мигове, прекарани с онези малки, забележителни блокчета, от които в детството си няколко поколения са строили своите мечти. Родена в Дания през 1932 г., семейната компания вярва в „добрата игра”, което е закодирано и в името ѝ - Lego от датски е съкращение на "leg godt"-„да играем добре”. А за да бъде една играчка добра, според фамилия Kristiansen, тя трябва да е „замесена” с въображение, да дава воля на креативността, да забавлява, да води до познание и да е произведена прецизно, качествено и с грижа за онези, които ще играят. Предавана от баща на син, датската компания никога не изневерява на тези ценности и винаги грижливо ги слага във всеки един лего-продукт.

Два пъти носители на титлата „Toy of the Century”, Лего не спира своето развитие, разширяване на темите, сюжетите и героите, превземане на нови територии, като киното, но винаги базирайки се на малката традиционна тухличка – градивният елемент на „добрата игра”.

Ревюта на наши потребители за Lego Super Heroes: Batman: Килър Крок и Бат-танк (76055)

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран