Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
76065-super-heroes-mighty-micros-captain-america-vs-red-s

Lego Super Heroes: Капитан Америка срещи Ред Скул (76065)

Конструктори

Капитан Америка се е качил на своя танк и се е отправил срещу своя противник Ред Скул. Опитайте се да избягвате ракетите на червения злодей, като се предпазвате с щита на Капитан Америка. Кой ли ще триумфира в страховитата схватка межди двамата титани на силата? Това ще реши вашето дете с конструктора на Lego, който е с 95 части.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYCN0002329

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 26.03

Ценова защита

Lego Super Heroes: Капитан Америка срещи Ред Скул (76065)

Ключови характеристики

  • Изисква сглобяване:Да
  • Материал:Пластмаса
  • Батерии в комплекта:Не
  • Каталожен номер:76065
  • Конструктори Lego:Super Heroes
  • За възраст:4-7 години, 8-12 години
  • Баркод:5702015597784
  • Подходящ:Момчета
  • Цвят:Многоцветен
  • Име:Lego Super Heroes: Капитан Америка срещи Ред Скул (76065)
 

Капитан Америка се е качил на своя танк и се е отправил срещу своя противник Ред Скул. Опитайте се да избягвате ракетите на червения злодей, като се предпазвате с щита на Капитан Америка. Кой ли ще триумфира в страховитата схватка межди двамата титани на силата? Това ще реши вашето дете с конструктора на Lego, който е с 95 части

В тях се включват и елементите за сглобяване на мини фигурките на Капитан Америка и Ред Скул. 

Конструкторът се препоръчва за деца над 5 години.

LEGO

Когато се спомене името Lego, в съзнанието ни се прожектират щастливи мигове, прекарани с онези малки, забележителни блокчета, от които в детството си няколко поколения са строили своите мечти. Родена в Дания през 1932 г., семейната компания вярва в „добрата игра”, което е закодирано и в името ѝ - Lego от датски е съкращение на "leg godt"-„да играем добре”. А за да бъде една играчка добра, според фамилия Kristiansen, тя трябва да е „замесена” с въображение, да дава воля на креативността, да забавлява, да води до познание и да е произведена прецизно, качествено и с грижа за онези, които ще играят. Предавана от баща на син, датската компания никога не изневерява на тези ценности и винаги грижливо ги слага във всеки един лего-продукт.

Два пъти носители на титлата „Toy of the Century”, Лего не спира своето развитие, разширяване на темите, сюжетите и героите, превземане на нови територии, като киното, но винаги базирайки се на малката традиционна тухличка – градивният елемент на „добрата игра”.

Ревюта на наши потребители за Lego Super Heroes: Капитан Америка срещи Ред Скул (76065)

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран