Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
Конструктор Meccano – Пиратски кораб

Конструктор Meccano – Пиратски кораб

Конструктори

Ако смятате, че пиратски кораб можете да си сглобите само от дървени елементи или качествени пластмасови, е – не сте прави, защото традицията е жива и Meccano – металните конструктори – са подготвили истинска изненада. Да се сглоби пиратски кораб от метални части с инструменти, които ще откриете в кутията.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYCN0001317

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 20.03

Ценова защита

Конструктор Meccano – Пиратски кораб

Ключови характеристики

  • Име:Конструктор Meccano – Пиратски кораб
 

Ако смятате, че пиратски кораб можете да си сглобите само от дървени елементи или качествени пластмасови, е – не сте прави, защото традицията е жива и Meccano – металните конструктори – са подготвили истинска изненада. Да се сглоби пиратски кораб от метални части с инструменти, които ще откриете в кутията. Конструкторът се състои от 630 части, като корабът ще си има дори метален постамент, като поставен на него ще изглежда, че все едно се носи по вълните. 


Конструкторът е подходящ за деца над 10 години, а за да е по-лесно в кутията има и подробни инструкции. Естествено – какъв пиратски кораб ще е без черни платна и знамето с Веселия Роджър на него, затова са включени и такива важни детайли. В конструктора има отвертка и малък гаечен ключ, с които да се сглоби кораба.

Ревюта на наши потребители за Конструктор Meccano – Пиратски кораб

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран