Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай

Обратно към всички
Мини 3D конструктор Pino – Цистерна

Мини 3D конструктор Pino – Цистерна

Сглобяеми играчки

Много момченца мечтаят като порасна да карат един от онези огромни камиони, които виждат на улицата. А, защо е нужно да чакат толкова, за да започнат да реализират мечтите си? С помощта на прекрасната малка играчка-цистерна на “Pino”, децата могат още от сега да си поиграят на големи.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYED0000436

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 21.02

Ценова защита

Мини 3D конструктор Pino – Цистерна

Ключови характеристики

  • Име:Мини 3D конструктор Pino – Цистерна
 

Много момченца мечтаят като порасна да карат един от онези огромни камиони, които виждат на улицата. А, защо е нужно да чакат толкова, за да започнат да реализират мечтите си? С помощта на прекрасната малка играчка-цистерна на “Pino”, децата могат още от сега да си поиграят на големи. А, ето и още една добра новина – малкото камионче крие изненада – може да се разглобява и с него да се играе като с конструктор. 5-те елемента на цистерната са едри и лесно се подреждат (чрез нанизване). С тяхна помощ малките ръчички ще прецизират движенията си, детето ще развие пространственото си мислене, а въображението му ще получи допълнителна храна. 

Играчката е произведена от висококачествени, екологични материали (дърво, метал, бои на водна основа), които са безвредни за децата. 

Размерите на малката цистерна са 9.5 x 5.5 x 9 cm.

Ревюта на наши потребители за Мини 3D конструктор Pino – Цистерна

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран