Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
me-to-you-g01j0046-obitsi-tatty-trio-set

Обеци Me To You - TATTY TRIO SET

Мода

Искате да подарите на някого малко любов, малко от сърцето си и малко красота? Ето как можете да го направите чрез марката Me To You – мечетата, които са с големи сърца. Сега те се появяват в страхотен комплект от 3 чифте обеци, които са в дизайна на мечето.

Към пълното описание и видео

29.90 BGN Цена:
29.90лв.
Заяви За да запазите този продукт, трябва да влезете в своя профил или да се регистрирате.

Номер на продукт:

TYAC0000797

Наличност:

Изчерпано количество

Ценова защита

Обеци Me To You - TATTY TRIO SET

Ключови характеристики

  • Тип:Мечета
  • Батерии в комплекта:Не
  • Размер на продукта:5 х 5 х 1 cm
  • Каталожен номер:G01J0046
  • За възраст:4-7 години, 8-12 години, над 12 години
  • Име:Обеци Me To You - TATTY TRIO SET
 

Искате да подарите на някого малко любов, малко от сърцето си и малко красота? Ето как можете да го направите чрез марката Me To You – мечетата, които са с големи сърца. Сега те се появяват в страхотен комплект от 3 чифта обеци, които са в дизайна на мечето. Единият чифт е с мечо – сив, но декориран с бляскав кристалчета, вторият – със сърца, а третия – с пеперуди – всички декорирани с кристали. Трите комплекта пристигат в подаръчна кутийка на марката, като размерите са 5 х 5 х 1 cm.

Историята на мечетата Me To You

Най-старата и малка къща, която можете да си представите, предстоеше да бъде срутена. Всички важни неща бяха изхвърлени навън и струпани на куп в градината отпред. Малко кафяво плюшено мече бе заклещено сред всички други нежелани неща и не можеше да помръдне. И тогава, един ден, един много студен ден, нещо падна от небето. Малка снежинка.

Тя се приземи на носа на малкото плюшено мече и бе последвана от още много други. На мечето му стана студено, много студено. Малкото мече бе толкова измръзнало, че носът му започна да посинява… толкова измръзнало, че кафявата му козина започна да става сива. То бе замръзнало, необичано и само в света, и се чувстваше много, много тъжно.

Зимата най-сетне премина и времето стана по-топло. Един красив пролетен ден, малко момиченце си играеше близо до старата къща, когато забеляза сивото мече в купчината от нежелани неща. Извади го и го изтупа за да го разгледа.

Сиво плюшено мече със син нос? Колко странно! Но то е прекрасно! Моментално се влюби в него!

Ревюта на наши потребители за Обеци Me To You - TATTY TRIO SET

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран