Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай

Обратно към всички
play-land-50-magicheski-trika

50 Магически трика

Професии

Магически трикаДа бъдат център на вниманието не винаги се отдава дори и на най-чаровните, но с помощта на този удивителен комплект, с който ще научат 50 от най-известните в света магически трика – компанията няма да може и миг без вашето дете.

Към пълното описание и видео

19.95 BGN Цена:
19.95лв.
Заяви За да запазите този продукт, трябва да влезете в своя профил или да се регистрирате.

Номер на продукт:

TYAD0000295

Наличност:

Изчерпано количество

Ценова защита

50 Магически трика

Ключови характеристики

  • Батерии в комплекта:Не
  • За възраст:8-12 години
  • Цвят:Многоцветен
  • Име:50 Магически трика
 

Да бъдат център на вниманието не винаги се отдава дори и на най-чаровните, но с помощта на този удивителен комплект, с който ще научат 50 от най-известните в света магически трика – компанията няма да може и миг без вашето дете. Не мислете, че магията е нещо, което изисква дълго чиракуване при някой маг или зла магьосница, защото вече съществува наръчник, с който всяко дете ще може само да се подготви за своето магическо изпълнение.

В комплекта има не само книжка с подробни инструкции кой фокус как се прави, но и магически аксесоари, без които и най-добрият магьосник не може – книжка с подробни инструкции как се правят 50 популярни трика, вълшебна пръчица, 3 разноцветни пластмасови чашки, кърпичката на мага, вълшебен гумен пръст и др. А сега, млади илюзионисти, е време за работа – намерете си само подходящ асистент – и можете да започвате!

Ревюта на наши потребители за 50 Магически трика

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран