Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай

Обратно към всички
me-to-you-g01w3578-meche-in-love-tshirt

Мече Me To You - IN LOVE TSHIRT

Плюшени и меки играчки

Искате да изпратите на някого любов и нежни чувства? Какво ще кажете да го направите с… мече? И съвсем не се опитваме да ви накараме да го изпратите по обикновено мече, защото вече имаме идея кой ще е най-добрия ви посланик – сивичкия Me To You.

Към пълното описание и видео

21.90 BGN Цена:
21.90лв.
Заяви За да запазите този продукт, трябва да влезете в своя профил или да се регистрирате.
Добави в любими Любим продукт на: Яким

Номер на продукт:

TYDL0000787

Наличност:

Изчерпано количество

Ценова защита

Мече Me To You - IN LOVE TSHIRT

Ключови характеристики

  • Тип:Мечета
  • Материал:Плюш
  • Батерии в комплекта:Не
  • Размер на продукта:7.5 x 11 x 9 cm
  • Каталожен номер:G01W3578
  • За възраст:4-7 години, 8-12 години, над 12 години
  • Подходящ:Момичета
  • Цвят:Сив
  • Име:Мече Me To You - IN LOVE TSHIRT
 

Искате да изпратите на някого любов и нежни чувства? Какво ще кажете да го направите с… мече? И съвсем не се опитваме да ви накараме да го изпратите по обикновено мече, защото вече имаме идея кой ще е най-добрия ви посланик – сивичкия Me To You. Той ще пристигне с тениската си с надпис Love и така всеки ще разбере вашето послание. Мечето е с височина 11 cm, направено е ръчно от качествени материали, които не предизвикват алергия.

Историята на мечетата Me To You

Най-старата и малка къща, която можете да си представите, предстоеше да бъде срутена. Всички важни неща бяха изхвърлени навън и струпани на куп в градината отпред. Малко кафяво плюшено мече бе заклещено сред всички други нежелани неща и не можеше да помръдне. И тогава, един ден, един много студен ден, нещо падна от небето. Малка снежинка.

Тя се приземи на носа на малкото плюшено мече и бе последвана от още много други. На мечето му стана студено, много студено. Малкото мече бе толкова измръзнало, че носът му започна да посинява… толкова измръзнало, че кафявата му козина започна да става сива. То бе замръзнало, необичано и само в света, и се чувстваше много, много тъжно.

Зимата най-сетне премина и времето стана по-топло. Един красив пролетен ден, малко момиченце си играеше близо до старата къща, когато забеляза сивото мече в купчината от нежелани неща. Извади го и го изтупа за да го разгледа.

Сиво плюшено мече със син нос? Колко странно! Но то е прекрасно! Моментално се влюби в него!

Ревюта на наши потребители за Мече Me To You - IN LOVE TSHIRT

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран