Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
me-to-you-g91g0159-chasha-s-meche-love

Чаша с мече Me To You - LOVE

Плюшени и меки играчки

Искате да поднесете на някого чашка, пълна с любов? Ето кой може да я занесе, без това ценно съдържание да се разсипе, без и капчица да бъде изгубена – меченцето Me To You. То пристига с чашка с надпис LOVE, а със сигурност всички ще му повярват, защото познават голямото му, добро сърце.

Към пълното описание и видео

37.80 BGN Цена:
37.80лв.
Заяви За да запазите този продукт, трябва да влезете в своя профил или да се регистрирате.

Номер на продукт:

TYAC0000794

Наличност:

Изчерпано количество

Ценова защита

Чаша с мече Me To You - LOVE

Ключови характеристики

  • Тип:Мечета, Чаши
  • Материал:Порцелан, Плюш
  • Батерии в комплекта:Не
  • Размер на продукта:11 x 20 x 11 cm
  • Каталожен номер:G91G0159
  • За възраст:4-7 години, 8-12 години, над 12 години
  • Цвят:Многоцветен
  • Име:Чаша с мече Me To You - LOVE
 

Искате да поднесете на някого чашка, пълна с любов? Ето кой може да я занесе, без това ценно съдържание да се разсипе, без и капчица да бъде изгубена – меченцето Me To You. То пристига с чашка с надпис LOVE, а със сигурност всички ще му повярват, защото познават голямото му, добро сърце. Мечо е направен ръчно и носи сърце. Висок е 20 cm, а порцелановата чашка е с диаметър 11 cm.

Историята на мечетата Me To You

Най-старата и малка къща, която можете да си представите, предстоеше да бъде срутена. Всички важни неща бяха изхвърлени навън и струпани на куп в градината отпред. Малко кафяво плюшено мече бе заклещено сред всички други нежелани неща и не можеше да помръдне. И тогава, един ден, един много студен ден, нещо падна от небето. Малка снежинка.

Тя се приземи на носа на малкото плюшено мече и бе последвана от още много други. На мечето му стана студено, много студено. Малкото мече бе толкова измръзнало, че носът му започна да посинява… толкова измръзнало, че кафявата му козина започна да става сива. То бе замръзнало, необичано и само в света, и се чувстваше много, много тъжно.

Зимата най-сетне премина и времето стана по-топло. Един красив пролетен ден, малко момиченце си играеше близо до старата къща, когато забеляза сивото мече в купчината от нежелани неща. Извади го и го изтупа за да го разгледа.

Сиво плюшено мече със син нос? Колко странно! Но то е прекрасно! Моментално се влюби в него!

Ревюта на наши потребители за Чаша с мече Me To You - LOVE

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран