Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
bad_breath_5

Плюшена играчка Лош дъх (Porphyromonas Gingivalis)

Плюшени и меки играчки

Плюшената играчка - Лош дъх (Porphyromonas Gingivalis) е забавен подарък, с който да се пошегувате с близки или приятели, за да ги накарате да се посмеят (стига да са си измили зъбите преди това).

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

GD000000329

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 18.01

Ценова защита

Плюшена играчка Лош дъх (Porphyromonas Gingivalis)

Ключови характеристики

Плюшената играчка - Лош дъх (Porphyromonas Gingivalis) е забавен подарък, с който да се пошегувате с близки или приятели, за да ги накарате да се посмеят (стига да са си измили зъбите преди това). Подходяща за малки и големи любители на науката и медицината или за любимият ти зъболекар!  Ако искаш да научиш повече, ето няколко интересни факта за това същество:

 
 
Размери Материали Опаковка Безопасност
Гигантските микробите са базирани на истински микроби, клетки, организми и други същества. Размер на играчката – около 12 см.  Плюш от изцяло нови материали с пълнеж от полиестерни влакна. Възможност за почистване на повърхността – с вода и сапун. Всяка плюшена играчка идва с етикет,  съдържащ забавни и интересни факти за микроба, клетката или съществото.  Всеки продукт отговаря на изискванията за безопасност на САЩ и ЕС. Подходящи за деца над 3 години. 

Допълнителна информация:

 

 

 

Име

Porphyromonas gingivalis

Реален размер

Едва 0.5–5.0 микромилиметра като дължина, около 600 от тези микроби могат да бъдат побрани върху главата на карфица.

Местообитание

P. gingivalis живее в хората и в други животни - например котките и кучетата. Целта на микроба е устата и по-точно - венците! 

Лек

Лошият дъх не може да бъде излекуван директно без да бъде установен източника му от специалист. Междувременно, можеш да използваш дъвки, ментови бонбони, паста за зъби и вода за уста, за да се справиш с проблема временно.

Лошият дъх не е смъртоносен... но ако очите на приятелите ти се насълзяват, докато говорят с теб, значи трябва да направиш нещо по въпроса.

Заразност

Слава богу, лошият дъх не е заразен, но без редовна грижа и добра хигиена, другите бактерии в устата ти лесно могат да доведат до по-тежки случай на лош дъх.

История 

В папирус, оцелял от около 1700 години пр. Хр., се споменава за лекарство, използвано в Египет, което премахвало лошия дъх. То съдържало тамян, канела, смирна, и мед. Хипократ (460-377 пр. Хр.) имал  екзотична рецепта за борба с лошия дъх - тя се базирала на мраморен прах и била предназначена за жени.

 

Ревюта на наши потребители за Плюшена играчка Лош дъх (Porphyromonas Gingivalis)

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран