Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
-35%
fisher-price-roller-blocks-convertible-pink

Кубче за игра Fisher Price - Търкалящо се, с количка

Образователни играчки

Кой е казал, че малките момиченца не могат да управляват сами кола? Ето доказателство за обратното. Е, разбира се симпатичния кабриолет е играчка, а на шофьорското място вместо фигурка момиченцето ще сложи… кубче.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYED0000567

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 23.01

Ценова защита

Кубче за игра Fisher Price - Търкалящо се, с количка

Ключови характеристики

  • Име:Кубче за игра Fisher Price - Търкалящо се, с количка
 

Кой е казал, че малките момиченца не могат да управляват сами кола? Ето доказателство за обратното. Е, разбира се симпатичния кабриолет е играчка, а на шофьорското място вместо фигурка момиченцето ще сложи… кубче. То не е обикновено, защото има отвори, през които се вижда въртящото се вътре топче с личица. Когато младата дама хване с малката си ръчичка автомобилчето и го затъркаля напред, топчето в магическото кубче се завърта и лицата на шофьорите се сменят. 

За да бъде забавлението още по-голямо, колелцата на количката издават весели звуци. Това ще направи детето още по-досетливо и ще му помогне да открива лесно връзката между причина и следствие, ще го прави по-сръчно и ще го забавлява.

За Fisher Price

Всичко започва през 1930 година, когато Херман Фишер, Ървинг и Маргарет Прайс и Хелън Шел съчетават своите таланти, за да създават различни детски играчки. Те трябвало да са не само забавни, но да помагат на децата да се развиват хармонично – физически, психически и интелектуално. Така се ражда "Fisher Price".
По онова време основните материали, от които се правели детските играчки били дървото и метала, което ги правело не само много тежки, но и доста скучни на цвят. За да ги направят по-пъстри, основателите на "Fisher Price" започнали да им залепват цветни етикети. Следващата крачка към покоряването на пазара е въвеждането на играчките за дърпане и бутане, които укрепват децата физически, помагат им за координацията на движенията, както и за стабилизирането на походката. За да привлекат вниманието към тези иновативни продукти, четиримата приятели да ги произведат като познати, весели герои от детските приказки. Тези нови играчки творческият тандем представил в Ню Йорк, на Международния панаир за детски играчки. И въпреки тежката икономическа ситуация заради Голямата депресия, продуктите на „Фишер Прайс“ пожънали огромен успех.

Един въпрос, обаче, продължавал да занимава иноваторите, а именно – как да направят играчките си по-леки, както и по-шарени. Решението идва в зората на 50-те години на миналия век, когато “Fisher Price” за първи път в света използват пластмаса за производство на детски играчки. Тя лесно се оформя, можела да се оцветява във всякакви цветове, а била лека и здрава. Следва създаването на много нови продукти, като една от сериите се оказала извънредно печеливша, а именно „Малките хора“. В нея имало различни малки фигурки на хора и животни, за които по-късно от "Fisher Price" започнали да правят домове, аксесоари, обществени сгради, транспортни средства и др. Така постепенно компанията, която няколко пъти е купувана от различни корпорации, налага в международен мащаб марката "Fisher Price" и се утвърждава като един от световните лидери в производството на бебешки играчки и такива за предучилищна възраст. Днес компанията е част от „Mattel”, като дори за миг не спира да създава все нови и нови продукти, както и да развива своята филантропска дейност за подпомагане на деца в нужда, вече сляла се с делото на Mattel Children’s Foundation.    

В момента седалището на фирмата е в източна Аврора, Ню Йорк – малко историческо селце, което има очарователни къщи, живописни хълмове и много великолепни жители. Нейните продукти са намерили верни приятели в над 145 страни по света и се произвеждат на 37 езика. 

Ревюта на наши потребители за Кубче за игра Fisher Price - Търкалящо се, с количка

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран