Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
Дървена книжка - В зоологическата градина

Дървена книжка - В зоологическата градина

Умения
15.99 BGN Цена:
15.99лв.
Заяви За да запазите този продукт, трябва да влезете в своя профил или да се регистрирате.

Номер на продукт:

TYED0000283

Наличност:

Изчерпано количество

Ценова защита

Дървена книжка - В зоологическата градина

Ключови характеристики

  • Материал:Дърво
  • Батерии:Не изисква
  • Батерии в комплекта:Не
  • Каталожен номер:E0031A
  • За възраст:0-12 месеца, 1-3 години
  • Баркод:6943478002142


За HaPe International

Играта – тя може би е най-добрият начин да учим децата си на всичко – от усвояването на практични знания, до получаването на умения, придобиването на полезни навици, та дори и за постигането на добра физическа форма. Това все още не е залегнало в нашата учебна система, но преди много време създателят на немската компания за образователни играчки Hape – Петер Хендщайн – го разбира и то се оказва основен принцип на неговата работа. Компанията Hape е създадена през 1986 година, но причината продуктите ѝ да са се наложили и да са любими на милиони деца по света се корени още в детството на Петер, прекарано в малък град в Германия, където семейството му го възпитава да обича природата, да цени хората и да се отнася към тях с уважение. В кариерата си като търговец на образователни играчки той се среща с учители, педагози и специалисти в областта на детското развитие и именно тогава разбира, че универсалния метод за образоване на децата са игрите, защото техния език – забавлението – е международен.

Производството на играчките, игрите и пъзелите Hape започва от 1986 г., като те бързи се налагат на немския пазар. Всеки един продукт с марката отговаря на европейските стандарти за качество и безопасност на детските играчки – EN 71, както и на тези, които са утвърдени от American Society of Testing Materials. За да разшири производството и да наложи своите продукти на нови световни пазари, Петер Хендщайн решава да изнесе производството им в Китай. Затова в края на 80-те години той построява високотехнологична фабрика за производство на своите образователни играчки от дърво в Нингбао. Именно там открива и нов материал за производство – бамбука. Той напълно отговаря на екологичните убеждения на германеца, защото растението е сред най-бързо развиващите се на земята и представлява лесно възобновим източник на материали. Успоредно с това е и с много добри качества – здравина, гъвкавост и ниско тегло.

Първата серия играчки от бамбук Hape се появява през 2005 г., като е разработена съвместно с ЮНЕСКО. Именно от този материал компанията пуска и изключително успешните си в последната година серии автомобилчета, както и забавни малки животни, с които децата да опознават природата и да се учат да я обичат. Всички бои, които компанията използва, са на водна основа (акрили) и са напълно безопасни за детското здраве. Пластмасовите части са от рециклиран полимер, а лепилата също са безвредни – както за природата, така и за човешкото здраве.

Към момента образователните играчки на Hape са се наложили на пазарите на над 50 страни по света, като успехите им се дължат на безкомпромисното качество, ползите, които носят на децата, възпитателния елемент и щадящото природата производство от иновативни материали. А, както казва самият Петер Хендщайн: Децата ни трябва не само да се забавляват, но и да научават от играчките, да се учат на положително отношение не само към собствения си вид, но и към цялата природа.

Ревюта на наши потребители за Дървена книжка - В зоологическата градина

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран