Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
Синя тротинетка-триколка Globber с черно кормило

Синя тротинетка-триколка Globber с черно кормило

Колелета, тротинетки и возила

Придвижването вече не е това, което беше преди, защото вече има новите тротинетки-триколки, които са не само бързи, лесни за управление, леки и стабилни, но носят гарантирано забавление при каране.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYSP0000257

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 19.03

Ценова защита

Синя тротинетка-триколка Globber с черно кормило

Ключови характеристики

  • Име:Синя тротинетка-триколка Globber с черно кормило
 

Придвижването вече не е това, което беше преди, защото вече има новите тротинетки-триколки, които са не само бързи, лесни за управление, леки и стабилни, но носят гарантирано забавление при каране. Височината на детската тротинетка е 58 cm, като тя не се променя, а е фиксирана. 

Дъската е с покритие срещу пързаляне и е направена от специални фибро-влакна. Кормилната уредба е иновативна със спирачка отзад. Тротинетката е с три колела – предните са с диаметър 12 cm, а задното е 8 cm. Максималното натоварване на детското механично превозно средство е 50 kg. 

Тези страхотни детски тротинетки имат допълнително достойнство, което ги превръща в практически разглобяеми – те имат специален бутон, с който кормилото може да се маха и слага и то да е наистина устойчиво и надеждно.

Тротинетки GLOBBER

Във все по-дигиталния ни свят е добре да помислим как децата ни могат да играят навън, на въздух, сред природата, като се забавляват и развиват физически. Именно предефинирането на забавлението на открито са се заели от Globber. Те произвеждат скутери, с които бъдещите учители, шлосери, професори, юристи, лекари ще могат волно да обикалят квартала, да го правят заедно със своите връстници и да се развиват хармонично физически.

Продуктите на Globber демонстрират колко лесно и забавно е да се използва скутер – както в града, така и в провинцията, като дизайна и функциите позволяват на тези превозни средства да растат заедно с децата ни.

Компанията е основана във Франция и след години изследвания, проучвания и опити, „Глобер“ излиза с уникалните си продукти на световния пазар през 2014 година, като в момента са достъпни, освен в Европа, и в Севера Америка.

Кредото на създателите на тези „порастващи“ тротинетки е – „Безопасността никога не може да бъде подценявана!“ Затова техните продукти не само отговарят, но и надвишават изискванията на стандартите за безопасност в целия свят.

Освен за деца, Globber предлагат скутери и за възрастни, като идеята е всеки да може да освободи тялото и ума си, а начина за спортуване да е безопасен, модерен, развлекателен и високотехнологичен.

Какво избирате да карате днес навън, в изпълнения със слънце въздух – кола или нещо удобно, елегантно, на колела, което задвижвате със собствените си сили и което е полезно за вас и за природата?

Ревюта на наши потребители за Синя тротинетка-триколка Globber с черно кормило

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран