Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
Тротинетка-триколка Globber с променлива височина – Ферари ред

Тротинетка-триколка Globber с променлива височина – Ферари ред

Колелета, тротинетки и возила

Тя е червена, тя е бърза, тя е красива и расте заедно с детето ви – тя е лимитираната тротинетка Ферари с регулираща се височина на кормилото. Триколката е много стабилна, има съвършена система за управление, а височината на кормилото ѝ е 61 / 66 / 71 сантиметра. Ширината на платформата ѝ е 26 сантиметра.

Към пълното описание и видео

159.00 BGN Цена:
159.-лв.
Купи
Добави в любими Любим продукт на: Temenuga

Номер на продукт:

TYSP0000270

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 21.03

Ценова защита

Тротинетка-триколка Globber с променлива височина – Ферари ред

Ключови характеристики

  • Име:Тротинетка-триколка Globber с променлива височина – Ферари ред
 

Тя е червена, тя е бърза, тя е красива и расте заедно с детето ви – тя е лимитираната тротинетка Ферари с регулираща се височина на кормилото. Триколката е много стабилна, има съвършена система за управление, а височината на кормилото ѝ е 61 / 66 / 71 сантиметра. Ширината на платформата ѝ е 26 сантиметра. За да е удобна и безопасна, платформата е с анти плъзгащо се покритие. Предните колела са с диаметър 12 сантиметра, а задното, на което има и спирачка, е с диаметър 8.2 сантиметра. Максималното натоварване на тротинетката е 50 килограма. За радост на децата платформата и цялата конструкция са двуцветни и то във Ферари стил – червено, черно и метално.

Тротинетки GLOBBER

Във все по-дигиталния ни свят е добре да помислим как децата ни могат да играят навън, на въздух, сред природата, като се забавляват и развиват физически. Именно предефинирането на забавлението на открито са се заели от Globber. Те произвеждат скутери, с които бъдещите учители, шлосери, професори, юристи, лекари ще могат волно да обикалят квартала, да го правят заедно със своите връстници и да се развиват хармонично физически.

Продуктите на Globber демонстрират колко лесно и забавно е да се използва скутер – както в града, така и в провинцията, като дизайна и функциите позволяват на тези превозни средства да растат заедно с децата ни.

Компанията е основана във Франция и след години изследвания, проучвания и опити, „Глобер“ излиза с уникалните си продукти на световния пазар през 2014 година, като в момента са достъпни, освен в Европа, и в Севера Америка.

Кредото на създателите на тези „порастващи“ тротинетки е – „Безопасността никога не може да бъде подценявана!“ Затова техните продукти не само отговарят, но и надвишават изискванията на стандартите за безопасност в целия свят.

Освен за деца, Globber предлагат скутери и за възрастни, като идеята е всеки да може да освободи тялото и ума си, а начина за спортуване да е безопасен, модерен, развлекателен и високотехнологичен.

Какво избирате да карате днес навън, в изпълнения със слънце въздух – кола или нещо удобно, елегантно, на колела, което задвижвате със собствените си сили и което е полезно за вас и за природата?

Ревюта на наши потребители за Тротинетка-триколка Globber с променлива височина – Ферари ред

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран