Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай

Обратно към всички
globber-455-110-my-free-seat-5-in-1-pink

Тротинетка-триколка Globber с подвижна седалка – Розова

Колелета, тротинетки и возила

Родителите често се чудят какво превозно средство да вземат на момиченцето си, което да го съпътства от възрастта, в която е проходило и се учи да пази равновесие, докато стане 50 килограма. Е, тази триколка, колело и тротинетка е напълно подходяща за случая, защото се трансформира лесно с добавяне и отнемане на части.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYSP0000274

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 21.02

Ценова защита

Тротинетка-триколка Globber с подвижна седалка – Розова

Ключови характеристики

  • Име:Тротинетка-триколка Globber с подвижна седалка – Розова
 

Родителите често се чудят какво превозно средство да вземат на момиченцето си, което да го съпътства от възрастта, в която е проходило и се учи да пази равновесие, докато стане 50 килограма. Е, тази триколка, колело и тротинетка е напълно подходяща за случая, защото се трансформира лесно с добавяне и отнемане на части. Триколката е направена от иновативни материали, има 3 колела, лесно управление и толкова компактна форма, че не е необходимо да се сгъва. Колелото-тротинетка-триколка не само ще расте заедно с детето ви, защото кормилото е телескопично (на височина 61 / 66 / 77.5 сантиметра), но и ще даде възможност на родителите да контролират движението ѝ в началните месеци. На тротинетката се монтират удобна седалка и кормило, като телескопичната част може да се превърне и в удобна дръжка, с която родителите да управляват тротинетката, щом се постави в задната част. Колело с родителски контрол, без педали, за по-лесно научаване как се пази равновесие, а след това става и тротинетка за по-големите, които могат да я карат прави. 

Ширината на дъската за стъпване е 26 сантиметра. Дръжките са удобни, а на дъската за стъпване има специално покритие, което предотвратява плъзгането. Предните две колела са с диаметър 12 сантиметра, а задното, на което има и спирачка-калник, е с диаметър 8 сантиметра. 

Максималното натоварване на тротинетката е 50 килограма.

Тротинетки GLOBBER

Във все по-дигиталния ни свят е добре да помислим как децата ни могат да играят навън, на въздух, сред природата, като се забавляват и развиват физически. Именно предефинирането на забавлението на открито са се заели от Globber. Те произвеждат скутери, с които бъдещите учители, шлосери, професори, юристи, лекари ще могат волно да обикалят квартала, да го правят заедно със своите връстници и да се развиват хармонично физически.

Продуктите на Globber демонстрират колко лесно и забавно е да се използва скутер – както в града, така и в провинцията, като дизайна и функциите позволяват на тези превозни средства да растат заедно с децата ни.

Компанията е основана във Франция и след години изследвания, проучвания и опити, „Глобер“ излиза с уникалните си продукти на световния пазар през 2014 година, като в момента са достъпни, освен в Европа, и в Севера Америка.

Кредото на създателите на тези „порастващи“ тротинетки е – „Безопасността никога не може да бъде подценявана!“ Затова техните продукти не само отговарят, но и надвишават изискванията на стандартите за безопасност в целия свят.

Освен за деца, Globber предлагат скутери и за възрастни, като идеята е всеки да може да освободи тялото и ума си, а начина за спортуване да е безопасен, модерен, развлекателен и високотехнологичен.

Какво избирате да карате днес навън, в изпълнения със слънце въздух – кола или нещо удобно, елегантно, на колела, което задвижвате със собствените си сили и което е полезно за вас и за природата?

Ревюта на наши потребители за Тротинетка-триколка Globber с подвижна седалка – Розова

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран