Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
Светещо задно колело Globber с LED светлини

Светещо задно колело Globber с LED светлини

Колелета, тротинетки и возила

За да е по-ефектно в тъмното, за да привличаме внимание не само с карането си, но и с тротинетката си, от Globber са създали светещо задно колело за тротинетките им, което е с диаметър 8 сантиметра.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYSP0000293

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 23.03

Ценова защита

Светещо задно колело Globber с LED светлини

Ключови характеристики

За да е по-ефектно в тъмното, за да привличаме внимание не само с карането си, но и с тротинетката си, от Globber са създали светещо задно колело за тротинетките им, което е с диаметър 8 сантиметра. То е специално подсилено, защото над него е калника-спирачка. 

При движение, колелото свети в различни цветове на дъгата.

Тротинетки GLOBBER

Във все по-дигиталния ни свят е добре да помислим как децата ни могат да играят навън, на въздух, сред природата, като се забавляват и развиват физически. Именно предефинирането на забавлението на открито са се заели от Globber. Те произвеждат скутери, с които бъдещите учители, шлосери, професори, юристи, лекари ще могат волно да обикалят квартала, да го правят заедно със своите връстници и да се развиват хармонично физически.

Продуктите на Globber демонстрират колко лесно и забавно е да се използва скутер – както в града, така и в провинцията, като дизайна и функциите позволяват на тези превозни средства да растат заедно с децата ни.

Компанията е основана във Франция и след години изследвания, проучвания и опити, „Глобер“ излиза с уникалните си продукти на световния пазар през 2014 година, като в момента са достъпни, освен в Европа, и в Севера Америка.

Кредото на създателите на тези „порастващи“ тротинетки е – „Безопасността никога не може да бъде подценявана!“ Затова техните продукти не само отговарят, но и надвишават изискванията на стандартите за безопасност в целия свят.

Освен за деца, Globber предлагат скутери и за възрастни, като идеята е всеки да може да освободи тялото и ума си, а начина за спортуване да е безопасен, модерен, развлекателен и високотехнологичен.

Какво избирате да карате днес навън, в изпълнения със слънце въздух – кола или нещо удобно, елегантно, на колела, което задвижвате със собствените си сили и което е полезно за вас и за природата?

Ревюта на наши потребители за Светещо задно колело Globber с LED светлини

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран