Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
puky-00004034-balansirashto-kolelo-lr-1l-br-zhalto-cherno-spirachka

Балансиращо колело Puky - LR 1L BR, жълто-черно, със спирачка

Колелета, тротинетки и возила

Великолепно колело за баланс, с което децата не само ще се развиват физически, но и ще се учат на баланс, както и да контролират скоростта, с която се движат. Колелото е с метална рамка, устойчиви гуми, а колелата и кормилото са на сачмени лагери.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYSP0000610

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 23.03

Ценова защита

Балансиращо колело Puky - LR 1L BR, жълто-черно, със спирачка

Ключови характеристики

  • Име:Балансиращо колело Puky - LR 1L BR, жълто-черно, със спирачка
 

Великолепно колело за баланс, с което децата не само ще се развиват физически, но и ще се учат на баланс, както и да контролират скоростта, с която се движат. Колелото е с метална рамка, устойчиви гуми, а колелата и кормилото са на сачмени лагери. С помощта на това велосипедче без педали детето ви лесно ще премине към следващия етап – да кара колело с педали и на две колела. Подходящо е за деца на възраст над 3 години и с височина около 90 сантиметра. Когато детето порасне, родителите ще могат да повдигнат и седалката (най-ниското ѝ положение е на височина 35 сантиметра) и кормилото с по 10.5 сантиметра.

Дължината на колелото е 87 сантиметра, а разстоянието между осите е 59 сантиметра. За контрол на скоростта колелото има ръчна спирачка, свързана със задната гума.

Колелото е много леко – 5.1 килограма, а боята му е устойчива, поради праховото боядисване.

За Puky

От 1949 година, когато е основана немската компания Puky, та до ден днешен, нейните създатели и специалисти са концентрирали своето внимание върху създаването на качествени детски превозни средства. Първият им продукт е произведен в Дюселдорф, във фабриката Хохерзолерн и е представлявал детска тротинетка. Следващата крачка е била в посока създаването на детски велосипеди. От 1960 г. производството на марката се мести във Вюлфрат.

На германския пазар компанията е изключително добре позната повече от 60 години, като в асортимента ѝ са включени тротинетки, детски и младежки велосипеди, балансни колела, скутери, колички, колела с една гума, триколки и различни аксесоари за тези превозни средства.

Благодарение на високото качество на продуктите си, дълъг живот, благодарение на сменяемите им части и популярността на марката, превозните средства на Puky са изключително добре пласирани в много страни по света. В своя опит по създаването на точно такива продукти за деца, компанията и за миг не е спряла да си сътрудничи при създаването на своите стоки с множество външни партньори, сред които детски терапевти, педиатри, с детски градини и училища.

Продуктите на компанията са с уникална безопасност, като им се прави непрекъснат мониторинг и изпитване в специализирани лаборатории. Всяко превозно средство Puky е тествано не само според нужните стандарти, но и в условия, които ги надвишават.

Всяко детско превозно средство на марката е разработено, конструирано и произведено в Германия, което е добре обмислена концепция, гарантираща високо качество на продуктите.

Ревюта на наши потребители за Балансиращо колело Puky - LR 1L BR, жълто-черно, със спирачка

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран