Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
puky-00004038-balansirashto-kolelo-lr-1l-br-sharky-spirachka

Колело за баланс Puky - LR 1L BR, Sharky, със спирачка

Колелета, тротинетки и возила

Немската компания Puky се е заела с отговорната задача да създава удивителни колела за баланс, с които децата могат лесно да се научат да пазят равновесие и да контролират скоростта си.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYSP0000609

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 20.06

Ценова защита

Колело за баланс Puky - LR 1L BR, Sharky, със спирачка

Ключови характеристики

  • Име:Колело за баланс Puky - LR 1L BR, Sharky, със спирачка
 

Немската компания Puky се е заела с отговорната задача да създава удивителни колела за баланс, с които децата могат лесно да се научат да пазят равновесие и да контролират скоростта си. За щастие и на родителите и на децата (над 2.5 години или с височина около 90 сантиметра) е възможността да се повдигат и кормилото и седалката с около 10.5 сантиметра. За контролиране на скоростта има и ръчна спирачка, която е свързана със задното колело.

Общата дължина на колелото е 87 сантиметра, а разстоянието между двете оси е 59 сантиметра.

Велосипедчето има ниска степенка, както и специално създадена седалка за децата, които сега се учат на баланс. Има и спускащо се лостче за подпиране.

Общата маса на колелото е 5.1 килограма, а цвета е устойчив, поради праховото боядисване.

За Puky

От 1949 година, когато е основана немската компания Puky, та до ден днешен, нейните създатели и специалисти са концентрирали своето внимание върху създаването на качествени детски превозни средства. Първият им продукт е произведен в Дюселдорф, във фабриката Хохерзолерн и е представлявал детска тротинетка. Следващата крачка е била в посока създаването на детски велосипеди. От 1960 г. производството на марката се мести във Вюлфрат.

На германския пазар компанията е изключително добре позната повече от 60 години, като в асортимента ѝ са включени тротинетки, детски и младежки велосипеди, балансни колела, скутери, колички, колела с една гума, триколки и различни аксесоари за тези превозни средства.

Благодарение на високото качество на продуктите си, дълъг живот, благодарение на сменяемите им части и популярността на марката, превозните средства на Puky са изключително добре пласирани в много страни по света. В своя опит по създаването на точно такива продукти за деца, компанията и за миг не е спряла да си сътрудничи при създаването на своите стоки с множество външни партньори, сред които детски терапевти, педиатри, с детски градини и училища.

Продуктите на компанията са с уникална безопасност, като им се прави непрекъснат мониторинг и изпитване в специализирани лаборатории. Всяко превозно средство Puky е тествано не само според нужните стандарти, но и в условия, които ги надвишават.

Всяко детско превозно средство на марката е разработено, конструирано и произведено в Германия, което е добре обмислена концепция, гарантираща високо качество на продуктите.

Ревюта на наши потребители за Колело за баланс Puky - LR 1L BR, Sharky, със спирачка

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран