Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

0 0.-лв. Поръчай
 
Филтрирате по: Надуваеми легла
Надуваем матрак с помпа 220V -  Full

Надуваем матрак с помпа 220V - Full

Цена:
96.95лв.

Наличност:

Изчерпано количество Виж
Често имате гости и се чудите къде да ги сложите да спят? Ето един разумен, комфортен и изгоден вариант от “Intex” – надуваем матрак, който е персон и половина, с вградена помпа.
Цена:
96.95лв.
Заяви За да запазите този продукт, трябва да влезете в своя профил или да се регистрирате.
bubble-bed-cacao-brown

Надуваемо легло Bubble Bed – Cacao Brown

Цена:
109.-лв.

Наличност:

На склад Виж
Случвало ли ви се е да отидете на планина, в парка или на плажа и да ви се прииска да полегнете на меко и удобно легло? Да, но откъде да вземете такова чудо, което може би тежи и е неудобно за носене?
bubble-bed-peanut-green

Надуваемо легло Bubble Bed – Peanut Green

Цена:
109.-лв.

Наличност:

На склад Виж
Когато отидете на плажа и няма за вас шезлонг или вече сте уморени от планинския преход и ви се иска да опънете умореното си тяло на нещо меко, а защо да не решите да си направите пикник в парка и да полегнете за кратка дрямка – е, тогава имате нужда от чудо – от джобно легло, което с магия да се надува за секунди и да ви обгърне, като в облак.
bubble-bed-black

Надуваемо легло Bubble Bed – Black

Цена:
109.-лв.

Наличност:

На склад Виж
Помните ли онзи научнофантастичен разказ, в който хората пътуваха из Вселената с по един куфар, в който носеха всичко – къщата си, всякакви нужни вещи, храна, мебели, които при изваждане порастваха и приемаха реалните си размери?
bubble-bed-purple

Надуваемо легло Bubble Bed – Purple

Цена:
109.-лв.

Наличност:

На склад Виж
Ако и вие сте от хората, които не обичат да лежат на плажа, на поляната, до басейна или в парка само на една кърпа или одеяло, а обичате удобството, то надуваемото легло Bubble Bed е създадено именно за вас!
bubble-bed-turquoise-blue

Надуваемо легло Bubble Bed - Turquoise Blue

Цена:
109.-лв.

Наличност:

На склад Виж
Какво бихте казали, ако знаете, че има начин да носите с вас удобно надуваемо канапе или легло, което се разпъва за секунди, леко и компактно е – “джобен формат”, но ви побира излегнат в цял ръст?
bubble-bed-yellow

Надуваемо легло Bubble Bed – Yellow

Цена:
109.-лв.

Наличност:

На склад Виж
Слънчево жълто, удобно, като най-меко легло и най-важното – вадиш го от малката раничка и докато преброиш до 10, то вече е готово да ти даде комфорт, почивка и релакс – всичко това е надуваемото легло Bubble Bed.