Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
pley-do-pozharna

Play Doh Town - Пожарна

Моделиране

Знаете ли какво се случва в Play Doh Town? Има сериозен пожар, гори цяла сграда, пълна с домашни любимци, но за щастие смелия пожарникар е на линия и е готов да гаси пламъците с водното си оръдие. Фигурката на огнебореца пристига заедно с 4 кофички моделин Play Doh, сградата, която се е запалила (строи се от кофичките и едно покривче), както и сградата на пожарната команда.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYTS0000529

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 20.03

Ценова защита

Play Doh Town - Пожарна

Ключови характеристики

Знаете ли какво се случва в Play Doh Town? Има сериозен пожар, гори цяла сграда, пълна с домашни любимци, но за щастие смелия пожарникар е на линия и е готов да гаси пламъците с водното си оръдие. Фигурката на огнебореца пристига заедно с 4 кофички моделин Play Doh, сградата, която се е запалила (строи се от кофичките и едно покривче), както и сградата на пожарната команда. На всяко от покривите има печати за оформяне на различни фигури (пламъци, патенца, котенца, мечета) както и водно оръдие. Фигурката на пожарникаря може да се настани върху водното оръдие, което се зарежда със синия моделин. Главен негов помощник, както и добър приятел, е кученцето (фигурката е включена в комплекта), което също може да се зареди с моделин и да се използва като шприц.

А вие, деца, внимателно разгледайте вратичката на сградата, покривите, дори и легълцето за сградата, защото много формички се крият на неподозирани места. 

И не се безпокойте, 4-те бурканчета с разноцветен моделин със сигурност ще ви стигнат за много игри и забавления.

Ревюта на наши потребители за Play Doh Town - Пожарна

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран