Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

0 0.-лв. Поръчай
 
Филтрирате по: Bunchems
-39%
priyatelcheta-bunchems-shtraus

Творчески комплект Bunchems - Щраус

Цена:

14.99лв.

9.09лв.

Наличност:

На склад Виж
Знаете ли, деца, че щраусите могат да тичат със 70 km/h? Е, не се притеснявайте за този, който можете да направите сами от иновативните лепкащи бодилчета Bunchems, защото той ще ви бъде верен приятел и ще остане с вас завинаги. Понякога ще можете да го разглобявате и отново да подреждате друго животно, но това е само когато вие решите.
-40%
priyatelcheta-bunchems-krokodil

Творчески комплект Bunchems - Крокодил

Цена:

14.99лв.

8.98лв.

Наличност:

На склад Виж
Знаете ли, деца и родители, че крокодилите не са толкова страшни, особено щом си ги прави сам вашия малък сръчко. С този вълшебен комплект с лепкащи бодилчета Bunchems те ще разполагат с 50 лепки, както и с аксесоари, за да направят своя крокодил като истински. Частите на иновативния конструктор се залепват много лесно, като се доближат и леко се притиснат.
-40%
priyatelcheta-bunchems-zhiraf

Творчески комплект Bunchems - Жираф

Цена:

14.99лв.

8.98лв.

Наличност:

На склад Виж
Чухте ли вече? Бънчамс – гениалните бодилчета, с които децата могат да създават всякакви фигури - са вече тук. В този комплект те са 50 броя, от които детето ви ще може да си направи своето любимо животно – жираф. За да е още по-забавно и истинско – в комплекта са добавени и аксесоари. Така жирафчето ще има очички и ще изглежда като живо.
-37%
tvorcheski-komplekt-bunchems-smeshni-sladki

Творчески комплект Bunchems - Смешни сладки

Цена:

17.99лв.

11.29лв.

Наличност:

На склад Виж
Детето ви мечтае да стане велик готвач? О, това е напълно възможно с творческия комплект с бодилчета Bunchems, с които младите мастър шефове ще могат първо да измислят как ще изглеждат техните кулинарни произведения. В кутията те ще намерят аксесоари и 60 броя бънчамс, както и инструкция с няколко „рецепти“ (начин на комбиниране и сглобяване) на бодилчетата. Мелба, торта или сладолед във фунийка – само трябва да подберат нужните цветове, да доближат и слепят бодилчетата.
-40%
Творчески комплект Bunchems - Домашни любимци

Творчески комплект Bunchems - Домашни любимци

Цена:

17.99лв.

10.77лв.

Наличност:

На склад Виж
Леп, леп, леп – и готова е триизмерната фигурка, която искате да създадете. А какво ще лепите ви казват Bunchems – малките цветни лепкащи бодилчета, с които може да се конструира практически всичко и то с лекота. В настоящия комплект има 60 бодилчета в подходящи цветове, с които децата могат да си направят свой домашен любимец. Дали ще е котенце или куче, или нещо, което вашето дете измисли – всичко е възможно с тези нови елементи, които са стигнали до финала на надпреварата „Играчка на годината“ за 2015.
-15%
Творчески комплект Bunchems - Мегапак

Творчески комплект Bunchems - Мегапак

Цена:

54.99лв.

46.74лв.

Наличност:

На склад Виж
Деца и родители, имаме страхотна новина – големият комплект с над 400 лепкащи бодилчета Bunchems е пред вас. С него могат да се направят всякакви фигурки, животинки, птици, хора, растения, та дори и такива предмети и животни, които живеят само в детското въображение.