Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
teifoc-tei-1011-garazh

Творчески конструктор Teifoc - Гараж

Направи си сам

Ако детето ви, или вие, имате хоби да създавате миниатюрни къщички, постройки и зидани аксесоари, то вече имате сигурен съюзник – Teifoc.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYTS0000472

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 23.03

Ценова защита

Творчески конструктор Teifoc - Гараж

Ключови характеристики

  • Име:Творчески конструктор Teifoc - Гараж
 

Ако детето ви, или вие, имате хоби да създавате миниатюрни къщички, постройки и зидани аксесоари, то вече имате сигурен съюзник – Teifoc. Те са разработили цяла серия конструктори, в които се използват миниатюрни истински тухлички, както и хоросан за свързване. От този комплект ще можете да си направите гараж, или каквото ви подскаже въображението. В кутията ще намерите материалите, както инструменти и инструкции, по които да се водите. Ако решите с материалите да построите друго – ще бъде възможно. Вижте как:

Как се строи с конструктори Teifoc?

Децата обожават игри, в които се правят на големи, а щом имат и подходящите аксесоари, които приличат на тези на възрастните, то играта става още по-забавна. С немските конструктори Teifoc това е гарантирано, защото те не са от пластмаса, не са от метал, а са от истински тухлички, с които се строи, като се използва хоросан – също като при истинските строежи! Във всеки конструктор децата ще открият умалени тухлички, които са изпечени при висока температура (идентични с истинските) и могат да се използват многократно, хоросан, който се състои от пясък и царевична спойка, инструменти, както и ръководство на строителя, по което младите зидари да се водят.

Във всеки комплект има модел за реализиране и схеми за изпълнение, а за стартиране на работата хоросанът се смесва с вода и с малка мистрия децата могат да започнат да градят истински постройки, които се различават от реалните само по умаления си мащаб.

Когато децата решат, че искат да построят нещо различно, трябва само да накиснат във вода конструкцията, като хоросана се разтваря. Тухлите се подсушават и могат да се включат в следващия строеж.

Ревюта на наши потребители за Творчески конструктор Teifoc - Гараж

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран