Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
teifoc-tei-1022-kucheshka-kashtichka

Творчески конструктор Teifoc - Кучешка колибка

Направи си сам

Искате детето ви да се почувства като истински строител и да се гордее, че е построило истинска къщичка? Ето един сигурен начин – с конструктора с истински тухлички и хоросан на Teifoc.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYTS0000470

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 20.03

Ценова защита

Творчески конструктор Teifoc - Кучешка колибка

Ключови характеристики

  • Име:Творчески конструктор Teifoc - Кучешка колибка
 

Искате детето ви да се почувства като истински строител и да се гордее, че е построило истинска къщичка? Ето един сигурен начин – с конструктора с истински тухлички и хоросан на Teifoc. С него бъдещият майстор ще може да направи кучешка къщичка от малки тухлички, които ще иззида и ще я покрие със стабилен покрив. В комплекта има всичко нужно – тухли, хоросан, инструкции и инструменти.

Предназначен за многократна употреба!

Как се строи с конструктори Teifoc?

Децата обожават игри, в които се правят на големи, а щом имат и подходящите аксесоари, които приличат на тези на възрастните, то играта става още по-забавна. С немските конструктори Teifoc това е гарантирано, защото те не са от пластмаса, не са от метал, а са от истински тухлички, с които се строи, като се използва хоросан – също като при истинските строежи! Във всеки конструктор децата ще открият умалени тухлички, които са изпечени при висока температура (идентични с истинските) и могат да се използват многократно, хоросан, който се състои от пясък и царевична спойка, инструменти, както и ръководство на строителя, по което младите зидари да се водят.

Във всеки комплект има модел за реализиране и схеми за изпълнение, а за стартиране на работата хоросанът се смесва с вода и с малка мистрия децата могат да започнат да градят истински постройки, които се различават от реалните само по умаления си мащаб.
Когато децата решат, че искат да построят нещо различно, трябва само да накиснат във вода конструкцията, като хоросана се разтваря. Тухлите се подсушават и могат да се включат в следващия строеж.

Ревюта на наши потребители за Творчески конструктор Teifoc - Кучешка колибка

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран