Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай

Обратно към всички
teifoc-tei-2000-tauarbridzh-metalni-chasti-eitech

Творчески конструктор Teifoc - Тауърбридж с метални елементи Eitech

Направи си сам

Един от архитектурните символи на Лондон – Тауър бридж, който е подвижен и висящ мост, може да бъде пресъздаден от сръчните детски ръце, благодарение на конструктора на Teifoc, който освен с тухлички, включва строеж и с метални елементи Eitech.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYTS0000494

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 20.02

Ценова защита

Творчески конструктор Teifoc - Тауърбридж с метални елементи Eitech

Ключови характеристики

  • Име:Творчески конструктор Teifoc - Тауърбридж с метални елементи Eitech
 

Един от архитектурните символи на Лондон – Тауър бридж, който е подвижен и висящ мост, може да бъде пресъздаден от сръчните детски ръце, благодарение на конструктора на Teifoc, който освен с тухлички, включва строеж и с метални елементи Eitech. Двете кули на моста, както и двете крайни колони (вертикалните части на моста), се зидат от миниатюрните тухлички в комплекта, а висящите части – се сглобяват от металните елементи. В кутията младите майстори ще намерят подробни инструкции за работа, планове на моста, както и нужните инструменти за сглобяване и зидане.

Дължината на готовия мост е 115 cm.

Ето как протича работата по зидането:

Как се строи с конструктори Teifoc?

Децата обожават игри, в които се правят на големи, а щом имат и подходящите аксесоари, които приличат на тези на възрастните, то играта става още по-забавна. С немските конструктори Teifoc това е гарантирано, защото те не са от пластмаса, не са от метал, а са от истински тухлички, с които се строи, като се използва хоросан – също като при истинските строежи! Във всеки  конструктор децата ще открият умалени тухлички, които са изпечени при висока температура (идентични с истинските) и могат да се използват многократно, хоросан, който се състои от пясък и царевична спойка, инструменти, както и ръководство на строителя, по което младите зидари да се водят.

Във всеки комплект има модел за реализиране и схеми за изпълнение, а за стартиране на работата хоросанът се смесва с вода и с малка мистрия децата могат да започнат да градят истински постройки, които се различават от реалните само по умаления си мащаб.

Когато децата решат, че искат да построят нещо различно, трябва само да накиснат във вода конструкцията, като хоросана се разтваря. Тухлите се подсушават и могат да се включат в следващия строеж.

Ревюта на наши потребители за Творчески конструктор Teifoc - Тауърбридж с метални елементи Eitech

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран