Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай

Обратно към всички
teifoc-tei-2200-benzinostantsiya-metalni-chasti-eitech

Творчески конструктор Teifoc - Бензиностанция и метални части Eitech

Направи си сам

Ако знаете, че детето ви обича да сглобява, да майстори и създава различни умалени модели, то със сигурност ще му допадне този конструктор, който е съчетание от две серии – в едната се строи с истински тухлички – Teifoc, а в другата, елементите за сглобяване са от метал – Eitech.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYTS0000488

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 22.02

Ценова защита

Творчески конструктор Teifoc - Бензиностанция и метални части Eitech

Ключови характеристики

  • Име:Творчески конструктор Teifoc - Бензиностанция и метални части Eitech
 

Ако знаете, че детето ви обича да сглобява, да майстори и създава различни умалени модели, то със сигурност ще му допадне този конструктор, който е съчетание от две серии – в едната се строи с истински тухлички – Teifoc, а в другата, елементите за сглобяване са от метал – Eitech. С настоящия конструктор вашия млад архитект ще може да направи реалистична бензиностанция, като сградата иззида с хоросан и тухли, а колонката и елементите, които са навън, са от метални части.

За да е лесно за сръчните ръце на детето, в кутията има подробни инструкции за работа, планове, както и всички необходими инструменти – от малка мистрия, до отвертка за болтовете.

Частите на конструктора са около 200, като те могат да се съчетават и с други конструктори от двете споменати серии.

А, ето как се зида с тухличките:

Как се строи с конструктори Teifoc?

Децата обожават игри, в които се правят на големи, а щом имат и подходящите аксесоари, които приличат на тези на възрастните, то играта става още по-забавна. С немските конструктори Teifoc това е гарантирано, защото те не са от пластмаса, не са от метал, а са от истински тухлички, с които се строи, като се използва хоросан – също като при истинските строежи! Във всеки конструктор децата ще открият умалени тухлички, които са изпечени при висока температура (идентични с истинските) и могат да се използват многократно, хоросан, който се състои от пясък и царевична спойка, инструменти, както и ръководство на строителя, по което младите зидари да се водят.
Във всеки комплект има модел за реализиране и схеми за изпълнение, а за стартиране на работата хоросанът се смесва с вода и с малка мистрия децата могат да започнат да градят истински постройки, които се различават от реалните само по умаления си мащаб.
Когато децата решат, че искат да построят нещо различно, трябва само да накиснат във вода конструкцията, като хоросана се разтваря. Тухлите се подсушават и могат да се включат в следващия строеж.

Ревюта на наши потребители за Творчески конструктор Teifoc - Бензиностанция и метални части Eitech

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран