Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
teifoc-tei-2500-brandenburgska-vrata-metalni-chasti-eitech

Творчески конструктор Teifoc - Бранденбургската врата с метални части Eitech

Направи си сам

Символът на Берлин и Германия – изключителният архитектурен паметник, тип „триумфална арка“, може да бъде пресъздаден от сръчните ръце на вашето дете с помощта на този удивителен конструктор, който съчетава елементи от 2 типа части – истински тухлички, с които се зида с хоросан, както и метални елементи, които се сглобяват с винтчета и гайки.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYTS0000489

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 21.03

Ценова защита

Творчески конструктор Teifoc - Бранденбургската врата с метални части Eitech

Ключови характеристики

  • Име:Творчески конструктор Teifoc - Бранденбургската врата с метални части Eitech
 

Символът на Берлин и Германия – изключителният архитектурен паметник, тип „триумфална арка“, може да бъде пресъздаден от сръчните ръце на вашето дете с помощта на този удивителен конструктор, който съчетава елементи от 2 типа части – истински тухлички, с които се зида с хоросан, както и метални елементи, които се сглобяват с винтчета и гайки. Колоните и самата арка на Бранденбургската врата се зидат с тухличките, а колесницата на богинята на победата Виктория, както и четирите ѝ коня, се сглобяват с металните части от серията Eitech.

За да е лесно на младите строители и архитекти, в кутията има подробни инструкции за работа, както и планове на паметника, а за да започнат работа веднага, са добавени и нужните инструменти.

Комплектът съдържа повече от 250 части, като работата върви по следния начин:

 Как се строи с конструктори Teifoc?

Децата обожават игри, в които се правят на големи, а щом имат и подходящите аксесоари, които приличат на тези на възрастните, то играта става още по-забавна. С немските конструктори Teifoc това е гарантирано, защото те не са от пластмаса, не са от метал, а са от истински тухлички, с които се строи, като се използва хоросан – също като при истинските строежи! Във всеки  конструктор децата ще открият умалени тухлички, които са изпечени при висока температура (идентични с истинските) и могат да се използват многократно, хоросан, който се състои от пясък и царевична спойка, инструменти, както и ръководство на строителя, по което младите зидари да се водят.

Във всеки комплект има модел за реализиране и схеми за изпълнение, а за стартиране на работата хоросанът се смесва с вода и с малка мистрия децата могат да започнат да градят истински постройки, които се различават от реалните само по умаления си мащаб.

Когато децата решат, че искат да построят нещо различно, трябва само да накиснат във вода конструкцията, като хоросана се разтваря. Тухлите се подсушават и могат да се включат в следващия строеж.

Ревюта на наши потребители за Творчески конструктор Teifoc - Бранденбургската врата с метални части Eitech

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран