Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
teifoc-tei-4000-zamak-molivnik-2-modela

Творчески конструктор Teifoc - Замък / Моливник – 2 модела

Направи си сам

За всички, които обичат да създават миниатюрни сгради, различни обекти, които в реалния живот се зидат от тухли, от Teifoc имат предложение – конструктор, в който има истински миниатюрни тухлички, хоросан и инструменти, от които да се градят малки сгради.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYTS0000473

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 27.03

Ценова защита

Творчески конструктор Teifoc - Замък / Моливник – 2 модела

Ключови характеристики

  • Име:Творчески конструктор Teifoc - Замък / Моливник – 2 модела
 

За всички, които обичат да създават миниатюрни сгради, различни обекти, които в реалния живот се зидат от тухли, от Teifoc имат предложение – конструктор, в който има истински миниатюрни тухлички, хоросан и инструменти, от които да се градят малки сгради. В случая на инструкцията е показано как от 81 елемента се създава замък или моливник с 2 чашки.

Най-важното, освен напълно реалистичните материали е, че тухличките могат да се използват многократно. Ето как:

Как се строи с конструктори Teifoc?

Децата обожават игри, в които се правят на големи, а щом имат и подходящите аксесоари, които приличат на тези на възрастните, то играта става още по-забавна. С немските конструктори Teifoc това е гарантирано, защото те не са от пластмаса, не са от метал, а са от истински тухлички, с които се строи, като се използва хоросан – също като при истинските строежи! Във всеки конструктор децата ще открият умалени тухлички, които са изпечени при висока температура (идентични с истинските) и могат да се използват многократно, хоросан, който се състои от пясък и царевична спойка, инструменти, както и ръководство на строителя, по което младите зидари да се водят.

Във всеки комплект има модел за реализиране и схеми за изпълнение, а за стартиране на работата хоросанът се смесва с вода и с малка мистрия децата могат да започнат да градят истински постройки, които се различават от реалните само по умаления си мащаб.

Когато децата решат, че искат да построят нещо различно, трябва само да накиснат във вода конструкцията, като хоросана се разтваря. Тухлите се подсушават и могат да се включат в следващия строеж.

Ревюта на наши потребители за Творчески конструктор Teifoc - Замък / Моливник – 2 модела

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран