Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
teifoc-tei-4010-kashta-2-modela

Творчески конструктор Teifoc - Къща – 2 модела

Направи си сам

Ако мислите, че къщичка, която е от истински тухли не може да бъде построена от дете, то значи не сте виждали удивителните комплекти на Teifoc, в които има истински тухлички в умален размер, както и нужния за слепването им хоросан и инструменти.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYTS0000474

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 20.03

Ценова защита

Творчески конструктор Teifoc - Къща – 2 модела

Ключови характеристики

  • Име:Творчески конструктор Teifoc - Къща – 2 модела
 

Ако мислите, че къщичка, която е от истински тухли не може да бъде построена от дете, то значи не сте виждали удивителните комплекти на Teifoc, в които има истински тухлички в умален размер, както и нужния за слепването им хоросан и инструменти. В кутията децата (над 6 години) ще намерят подробни инструкции за работа, ще бъркат, мажат и зидат. Показани са 2 модела на къщи, които се изграждат от 65 тухлички. Допълните аксесоари са включени.
За радост на младите строители, децата ще могат да използват тухличките многократно, а ето как се работи с комплекта:

Как се строи с конструктори Teifoc?

Децата обожават игри, в които се правят на големи, а щом имат и подходящите аксесоари, които приличат на тези на възрастните, то играта става още по-забавна. С немските конструктори Teifoc това е гарантирано, защото те не са от пластмаса, не са от метал, а са от истински тухлички, с които се строи, като се използва хоросан – също като при истинските строежи! Във всеки конструктор децата ще открият умалени тухлички, които са изпечени при висока температура (идентични с истинските) и могат да се използват многократно, хоросан, който се състои от пясък и царевична спойка, инструменти, както и ръководство на строителя, по което младите зидари да се водят.

Във всеки комплект има модел за реализиране и схеми за изпълнение, а за стартиране на работата хоросанът се смесва с вода и с малка мистрия децата могат да започнат да градят истински постройки, които се различават от реалните само по умаления си мащаб.

Когато децата решат, че искат да построят нещо различно, трябва само да накиснат във вода конструкцията, като хоросана се разтваря. Тухлите се подсушават и могат да се включат в следващия строеж.

Ревюта на наши потребители за Творчески конструктор Teifoc - Къща – 2 модела

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран