Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
teifoc-tei-4050-tsarkva

Творчески конструктор Teifoc - Църква

Направи си сам

Ако вие или детето ви обичате да изработвате макети на различни сгради, то със сигурност ще бъдете впечатлени от комплектите на Teifoc, с които се строи с истински, миниатюрни тухлички.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYTS0000477

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 22.03

Ценова защита

Творчески конструктор Teifoc - Църква

Ключови характеристики

  • Име:Творчески конструктор Teifoc - Църква
 

Ако вие или детето ви обичате да изработвате макети на различни сгради, то със сигурност ще бъдете впечатлени от комплектите на Teifoc, с които се строи с истински, миниатюрни тухлички. С настоящия комплект детето ви (над 6 години) ще може да иззида само умалена църква, като са добавени и елементи от екстериора. Освен малките тухли, в кутията има хоросан, платна за покрива, декорации, както и подробни инструкции за работа.

Децата ще бъдат очаровани и от факта, че тухлите са за многократна употреба, като работата протича така:

Как се строи с конструктори Teifoc?

Децата обожават игри, в които се правят на големи, а щом имат и подходящите аксесоари, които приличат на тези на възрастните, то играта става още по-забавна. С немските конструктори Teifoc това е гарантирано, защото те не са от пластмаса, не са от метал, а са от истински тухлички, с които се строи, като се използва хоросан – също като при истинските строежи! Във всеки  конструктор децата ще открият умалени тухлички, които са изпечени при висока температура (идентични с истинските) и могат да се използват многократно, хоросан, който се състои от пясък и царевична спойка, инструменти, както и ръководство на строителя, по което младите зидари да се водят.

Във всеки комплект има модел за реализиране и схеми за изпълнение, а за стартиране на работата хоросанът се смесва с вода и с малка мистрия децата могат да започнат да градят истински постройки, които се различават от реалните само по умаления си мащаб.

Когато децата решат, че искат да построят нещо различно, трябва само да накиснат във вода конструкцията, като хоросана се разтваря. Тухлите се подсушават и могат да се включат в следващия строеж.

Ревюта на наши потребители за Творчески конструктор Teifoc - Църква

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран