Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
teifoc-tei-4090-tuhli-asortiment-100-br

Творчески конструктор Teifoc - Тухлички – асортимент 100 бр.

Направи си сам

Ако искате детето ви да разшири възможностите на своя конструктор Teifoc, можете да го изненадате с този великолепен комплект от различни по форма тухлички (стандартни, ъглови, цели панели), които са направени и изпечени също като истинските.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYTS0000495

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 27.03

Ценова защита

Творчески конструктор Teifoc - Тухлички – асортимент 100 бр.

Ключови характеристики

  • Име:Творчески конструктор Teifoc - Тухлички – асортимент 100 бр.
 

Ако искате детето ви да разшири възможностите на своя конструктор Teifoc, можете да го изненадате с този великолепен комплект от различни по форма тухлички (стандартни, ъглови, цели панели), които са направени и изпечени също като истинските. С тях строежите на вашия малък архитект ще стават все по-сложни и виртуозни.

Комплектът съдържа 100 броя. За да се строи с тях е нужен специалния хоросан на марката и инструменти, който се предлагат отделно.

А ето как се строи с тухличките Teifoc:

Децата обожават игри, в които се правят на големи, а щом имат и подходящите аксесоари, които приличат на тези на възрастните, то играта става още по-забавна. С немските конструктори Teifoc това е гарантирано, защото те не са от пластмаса, не са от метал, а са от истински тухлички, с които се строи, като се използва хоросан – също като при истинските строежи! Във всеки конструктор децата ще открият умалени тухлички, които са изпечени при висока температура (идентични с истинските) и могат да се използват многократно, хоросан, който се състои от пясък и царевична спойка, инструменти, както и ръководство на строителя, по което младите зидари да се водят.

Във всеки комплект има модел за реализиране и схеми за изпълнение, а за стартиране на работата хоросанът се смесва с вода и с малка мистрия децата могат да започнат да градят истински постройки, които се различават от реалните само по умаления си мащаб.

Когато децата решат, че искат да построят нещо различно, трябва само да накиснат във вода конструкцията, като хоросана се разтваря. Тухлите се подсушават и могат да се включат в следващия строеж.

Ревюта на наши потребители за Творчески конструктор Teifoc - Тухлички – асортимент 100 бр.

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран