Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
teifoc-tei-4105-kashti

Творчески конструктор Teifoc - Къщи

Направи си сам

Тухлички, хоросан, прозорци и врата… На какво ви прилича това? На истинска строителна площадка и това е съвсем вярно, защото в конструктора на Teifoc има точно такива истински материали, само мащабите на проекта са намалени.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYTS0000479

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 22.03

Ценова защита

Творчески конструктор Teifoc - Къщи

Ключови характеристики

  • Име:Творчески конструктор Teifoc - Къщи
 

Тухлички, хоросан, прозорци и врата… На какво ви прилича това? На истинска строителна площадка и това е съвсем вярно, защото в конструктора на Teifoc има точно такива истински материали, само мащабите на проекта са намалени. С тях децата (над 6 години) ще могат да иззидат сами различни тухлени къщи, като се водят по проектите, включени в инструкцията. В кутията има и нужните инструменти, с които младите зидари ще могат да започнат работа веднага.
За тяхна радост, ако решат да изменят къщата, ще могат да го направят, като следват инструкциите, защото тухличките са за многократна употреба.

Как се строи с конструктори Teifoc?

Децата обожават игри, в които се правят на големи, а щом имат и подходящите аксесоари, които приличат на тези на възрастните, то играта става още по-забавна. С немските конструктори Teifoc това е гарантирано, защото те не са от пластмаса, не са от метал, а са от истински тухлички, с които се строи, като се използва хоросан – също като при истинските строежи! Във всеки конструктор децата ще открият умалени тухлички, които са изпечени при висока температура (идентични с истинските) и могат да се използват многократно, хоросан, който се състои от пясък и царевична спойка, инструменти, както и ръководство на строителя, по което младите зидари да се водят.

Във всеки комплект има модел за реализиране и схеми за изпълнение, а за стартиране на работата хоросанът се смесва с вода и с малка мистрия децата могат да започнат да градят истински постройки, които се различават от реалните само по умаления си мащаб.

Когато децата решат, че искат да построят нещо различно, трябва само да накиснат във вода конструкцията, като хоросана се разтваря. Тухлите се подсушават и могат да се включат в следващия строеж.

Ревюта на наши потребители за Творчески конструктор Teifoc - Къщи

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран