Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
teifoc-tei-4210-kashti-s-keremiden-pokriv

Творчески конструктор Teifoc - Къщички с керемиден покрив

Направи си сам

Ако винаги сте си мечтали за малка, спретната къщурка, която е от червени тухлички, с гараж отстрани и покрив от керемиди, то ето една изненада – сега дори детето ви ще може да я построи.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYTS0000486

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 27.03

Ценова защита

Творчески конструктор Teifoc - Къщички с керемиден покрив

Ключови характеристики

  • Име:Творчески конструктор Teifoc - Къщички с керемиден покрив
 

Ако винаги сте си мечтали за малка, спретната къщурка, която е от червени тухлички, с гараж отстрани и покрив от керемиди, то ето една изненада – сега дори детето ви ще може да я построи. Е, разбира се в умален вариант и с помощта на детския конструктор на Teifoc, в който има напълно истински малки тухли, хоросан, керемиди, както и необходимите инструменти, за д а могат малките зидари да започнат работа веднага. Ако се съмнявате, че ще знае какво да прави – ето и разрешението на въпроса с опита – в кутията има и инструкции за стъпките на строежа, технологията на забъркване на хоросана, както и планове на къщата, с добавени дограми и врати. А, ето и още една хубава изненада – ако детето ви реши да измени проекта на къщата, ще може да го направи само с вода, която разтваря мазилката, но не влияе на тухличките, които са за многократна употреба.

Ето основните пунктове, по които върви работата:

Как се строи с конструктори Teifoc?

Децата обожават игри, в които се правят на големи, а щом имат и подходящите аксесоари, които приличат на тези на възрастните, то играта става още по-забавна. С немските конструктори Teifoc това е гарантирано, защото те не са от пластмаса, не са от метал, а са от истински тухлички, с които се строи, като се използва хоросан – също като при истинските строежи! Във всеки конструктор децата ще открият умалени тухлички, които са изпечени при висока температура (идентични с истинските) и могат да се използват многократно, хоросан, който се състои от пясък и царевична спойка, инструменти, както и ръководство на строителя, по което младите зидари да се водят.

Във всеки комплект има модел за реализиране и схеми за изпълнение, а за стартиране на работата хоросанът се смесва с вода и с малка мистрия децата могат да започнат да градят истински постройки, които се различават от реалните само по умаления си мащаб.

Когато децата решат, че искат да построят нещо различно, трябва само да накиснат във вода конструкцията, като хоросана се разтваря. Тухлите се подсушават и могат да се включат в следващия строеж.

Ревюта на наши потребители за Творчески конструктор Teifoc - Къщички с керемиден покрив

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран