Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
teifoc-tei-4400-koledni-yasli

Творчески конструктор Teifoc - Коледните ясли

Направи си сам

Ако искате да създадете триизмерен модел на Коледните ясли, в които се ражда Божия син, то можете да го направите с истински тухлички и хоросан, които са в основата на изграждането с конструкторите на Teifoc.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYTS0000481

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 21.06

Ценова защита

Творчески конструктор Teifoc - Коледните ясли

Ключови характеристики

  • Име:Творчески конструктор Teifoc - Коледните ясли
 

Ако искате да създадете триизмерен модел на Коледните ясли, в които се ражда Божия син, то можете да го направите с истински тухлички и хоросан, които са в основата на изграждането с конструкторите на Teifoc. Те включват и подробно описание на метода на работа, както и план за изграждане на яслите. В кутията има около 100 истински тухлички, които се различават от оригиналните само по размер, фигурите на Мария и Йосиф, както и на младенеца, на 2 агънца (всички от глина), както и една чаена свещ с LED светлина и батерии.

Децата трябва да се водят от инструкциите и да иззидат обора и яслите, както и основата за свещичката. За целта работата се движи по следната схема:

Как се строи с конструктори Teifoc?

Децата обожават игри, в които се правят на големи, а щом имат и подходящите аксесоари, които приличат на тези на възрастните, то играта става още по-забавна. С немските конструктори Teifoc това е гарантирано, защото те не са от пластмаса, не са от метал, а са от истински тухлички, с които се строи, като се използва хоросан – също като при истинските строежи! Във всеки конструктор децата ще открият умалени тухлички, които са изпечени при висока температура (идентични с истинските) и могат да се използват многократно, хоросан, който се състои от пясък и царевична спойка, инструменти, както и ръководство на строителя, по което младите зидари да се водят.

Във всеки комплект има модел за реализиране и схеми за изпълнение, а за стартиране на работата хоросанът се смесва с вода и с малка мистрия децата могат да започнат да градят истински постройки, които се различават от реалните само по умаления си мащаб.

Когато децата решат, че искат да построят нещо различно, трябва само да накиснат във вода конструкцията, като хоросана се разтваря. Тухлите се подсушават и могат да се включат в следващия строеж.

Ревюта на наши потребители за Творчески конструктор Teifoc - Коледните ясли

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран