Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
teifoc-tei-4500-lyatna-vila

Творчески конструктор Teifoc - Лятна вила

Направи си сам

Мечтали лис те някога да имате лятна вила, построена от тухлички и цимент? Е, оказва се, че е възможно и то с помощта на този великолепен конструктор на Teifoc.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYTS0000482

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 20.03

Ценова защита

Творчески конструктор Teifoc - Лятна вила

Ключови характеристики

  • Име:Творчески конструктор Teifoc - Лятна вила
 

Мечтали лис те някога да имате лятна вила, построена от тухлички и цимент? Е, оказва се, че е възможно и то с помощта на този великолепен конструктор на Teifoc. В него има умалени тухлички, керемиди, специален цимент, който се забърква от детето с малка купичка, включена в комплекта, както и дограми и врата за вашия мъничък реалистичен модел на вила. Не се притеснявайте – в кутията има и подробни инструкции за работа, както и планове за изграждане на вилата. Приблизителни размери на готовата постройка – 16 / 8 / 12 cm.

За радост на децата, тухличките могат да се използват многократно, което ще разберете как става от текста под картинките.

Как се строи с конструктори Teifoc?

Децата обожават игри, в които се правят на големи, а щом имат и подходящите аксесоари, които приличат на тези на възрастните, то играта става още по-забавна. С немските конструктори Teifoc това е гарантирано, защото те не са от пластмаса, не са от метал, а са от истински тухлички, с които се строи, като се използва хоросан – също като при истинските строежи! Във всеки конструктор децата ще открият умалени тухлички, които са изпечени при висока температура (идентични с истинските) и могат да се използват многократно, хоросан, който се състои от пясък и царевична спойка, инструменти, както и ръководство на строителя, по което младите зидари да се водят. 

Във всеки комплект има модел за реализиране и схеми за изпълнение, а за стартиране на работата хоросанът се смесва с вода и с малка мистрия децата могат да започнат да градят истински постройки, които се различават от реалните само по умаления си мащаб. 

Когато децата решат, че искат да построят нещо различно, трябва само да накиснат във вода конструкцията, като хоросана се разтваря. Тухлите се подсушават и могат да се включат в следващия строеж.

Ревюта на наши потребители за Творчески конструктор Teifoc - Лятна вила

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран