Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
teifoc-tei-4600-ferma

Творчески конструктор Teifoc - Ферма

Направи си сам

Да си имаш ферма е сложно, а и много отговорно, но какво ще кажете, ако детето ви, което има такава мечта, може да я реализира веднага?

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYTS0000487

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 24.03

Ценова защита

Творчески конструктор Teifoc - Ферма

Ключови характеристики

  • Име:Творчески конструктор Teifoc - Ферма
 

Да си имаш ферма е сложно, а и много отговорно, но какво ще кажете, ако детето ви, което има такава мечта, може да я реализира веднага? Това съвсем не е шега, защото с този конструктор на Teifoc то ще може само да си я построи в прекия смисъл на думата. Частите на конструктора са истински тухлички, които се различават от истинските само по големина. С малките строителни материали, подробните инструкции и планове, детето ще иззида само сградата на своята мечтана ферма, както и навеса, където са животните. В комплекта, който съдържа около 180 части, са включени и фигурките на различни домашни животни и на двамата фермери, които са направени от глина (общо 10 броя).

Фермата има таванско помещение, както и специални платна за покриване на покрива.

Ако детето реши да измени нещо по фасадата на къщата, може да го направи, защото хоросана е водоразтворим, а тухличките са за многократна употреба.
А, ето и подробности за работата с конструктора:

Как се строи с конструктори Teifoc?

Децата обожават игри, в които се правят на големи, а щом имат и подходящите аксесоари, които приличат на тези на възрастните, то играта става още по-забавна. С немските конструктори Teifoc това е гарантирано, защото те не са от пластмаса, не са от метал, а са от истински тухлички, с които се строи, като се използва хоросан – също като при истинските строежи! Във всеки  конструктор децата ще открият умалени тухлички, които са изпечени при висока температура (идентични с истинските) и могат да се използват многократно, хоросан, който се състои от пясък и царевична спойка, инструменти, както и ръководство на строителя, по което младите зидари да се водят.

Във всеки комплект има модел за реализиране и схеми за изпълнение, а за стартиране на работата хоросанът се смесва с вода и с малка мистрия децата могат да започнат да градят истински постройки, които се различават от реалните само по умаления си мащаб.

Когато децата решат, че искат да построят нещо различно, трябва само да накиснат във вода конструкцията, като хоросана се разтваря. Тухлите се подсушават и могат да се включат в следващия строеж.

Ревюта на наши потребители за Творчески конструктор Teifoc - Ферма

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран