Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
teifoc-tei-800-marble-run

Творчески конструктор Teifoc - Marble Run – писта

Направи си сам

Детето ви обича скоростните надпревари, но също и да конструира, да гради и създава различни умалени модели?

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYTS0000492

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 27.03

Ценова защита

Творчески конструктор Teifoc - Marble Run – писта

Ключови характеристики

  • Име:Творчески конструктор Teifoc - Marble Run – писта
 

Детето ви обича скоростните надпревари, но също и да конструира, да гради и създава различни умалени модели? Тогава няма по-забавен подарък за него от комплекта на Teifoc, с който ще построи удивителна писта за щури топчета, като колоните, през които се промушва трасето се зидат от истински тухлички, а самото трасе се промушва през тях.

Броят на частите на комплекта са около 210, като сред тях има истински тухлички (разликата им с истинските е само в размера), хоросан за слепване, сглобяемо пластмасово трасе и топчета, които да се надпреварват по пистата. За да бъде полезно, а и по-лесно на децата, в кутията има подробни инструкции за работа, както и планове на пистата (различни варианти).

Ако детето реши да изменя архитектурата, може да го направи и след изсъхването на хоросана.

Ето как се работи с елементите на комплекта:

Как се строи с конструктори Teifoc?

Децата обожават игри, в които се правят на големи, а щом имат и подходящите аксесоари, които приличат на тези на възрастните, то играта става още по-забавна. С немските конструктори Teifoc това е гарантирано, защото те не са от пластмаса, не са от метал, а са от истински тухлички, с които се строи, като се използва хоросан – също като при истинските строежи! Във всеки конструктор децата ще открият умалени тухлички, които са изпечени при висока температура (идентични с истинските) и могат да се използват многократно, хоросан, който се състои от пясък и царевична спойка, инструменти, както и ръководство на строителя, по което младите зидари да се водят.

Във всеки комплект има модел за реализиране и схеми за изпълнение, а за стартиране на работата хоросанът се смесва с вода и с малка мистрия децата могат да започнат да градят истински постройки, които се различават от реалните само по умаления си мащаб.
Когато децата решат, че искат да построят нещо различно, трябва само да накиснат във вода конструкцията, като хоросана се разтваря. Тухлите се подсушават и могат да се включат в следващия строеж.

Ревюта на наши потребители за Творчески конструктор Teifoc - Marble Run – писта

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран