Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
ksg-crafts-535-zlatista-gravyura-kon

Творчески комплект за гравиране KSG Crafts - Кон

Рисуване и оцветяване

Гравирането – то е едно от изкуствата, при които твореца създава обемна картина и ѝ вдъхва живот.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYTS0000339

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 20.03

Ценова защита

Творчески комплект за гравиране KSG Crafts - Кон

Ключови характеристики

  • Име:Творчески комплект за гравиране KSG Crafts - Кон
 

Гравирането – то е едно от изкуствата, при които твореца създава обемна картина и ѝ вдъхва живот. С този комплект дори децата могат да създадат гравюра. В кутията има инструкции, както и един лист със златисто фолио, покрит със слой черна боя със сегменти в сиво. Именно тях децата трябва да направят обемни със специалния инструмент от кутията.

Размерът на готовата гравюра е 20 х 30 cm. За да се упражнят, преди да направят първите си щрихи, децата могат да използват малкото парче фолио.

Важно! Винаги поставяйте чист бял лист под ръката си докато работите върху гравюрата, за да не оставяте следи по плътния черен слой.

За KSG Crafts

През 2012 година английската компания Kitfix Swallow Group или KSG, чества 50 години от своето създаване, като начело е все още нейния основател – г-н Стюарт Маркус. Сега той е на 70 години, а KSG, първоначално известна само като Kitfix, стартира бизнеса си от работилница в Източен Лондон. Нейният първи продукт е сглобяема дървена къща за кукли, която се продава в търговските обекти за аутлет стоки Exchange & Mart. Тъй като бизнесът се разраства, компанията има нужда от повече място, затова се премества в Castle Acre Road през май 1968 г. От 1970 година Kitfix започва да развива бизнес с внос на детски играчки от Италия, а по-късно и от Япония. В същото време специалистите на компанията разработват първия си детски творчески комплект за рисуване по номера. Ето и какъв изключителен ход правят тогава - пускат лимитирана серия на такъв комплект за рисуване по номера на картина с членовете на “Бийтълс”. По-късно той се превръща в предмет с колекционерска стойност, като цената му по търговете достига £400.

Друг техен популярен продукт е комплект за апликиране (като например Thunderbirds), базиран на популярни детски телевизионни програми.

Тъй като компанията се развива, Стюарт Маркус взима решението да намали драстично вноса на играчки и да предлага предимно свои продукти (от края на 1980 г.). През 1989 г. KSG има свой водещ продукт, който става хит на пазара – творчески комплект за рисуване с пайети. Именно по това време излизат и различни техни колекции творчески комплекти, които към сегашния момент се предлагат успешно в повече от 25 страни по целия свят.

Компанията разширява производствената и офисната си площ, както и обема на складовете. В момента търговски директор е Стивън Дъкър, който споделя, че 65% от оборота на KSG към момента се пада на износа.

А всичко, което произвежда компанията, е посветено на децата и развитието на тяхното въображение – творчески комплекти за рисуване по номера, гравиране, изкуство с пайети, направи си сам, декориране на матрьошки, гел мозайки и др.

Ревюта на наши потребители за Творчески комплект за гравиране KSG Crafts - Кон

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран