Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
ksg-crafts-610-medna-gravyura-tigri

Творчески комплект за гравиране KSG Crafts - Тигри

Рисуване и оцветяване

Гравюрата – оказва се, че тя съвсем не е недостъпна за децата, благодарение на удивителния творчески комплект на KSG Crafts.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYTS0000326

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 20.03

Ценова защита

Творчески комплект за гравиране KSG Crafts - Тигри

Ключови характеристики

  • Име:Творчески комплект за гравиране KSG Crafts - Тигри
 

Гравюрата – оказва се, че тя съвсем не е недостъпна за децата, благодарение на удивителния творчески комплект на KSG Crafts. В него има фин меден лист фолио, на който е нанесен слой черна боя. С помощта на инструкциите и специалния инструмент, децата трябва да придадат обем на сегментите, оцветени в сиво, за да се получи гравюра на тигър с малкото му на водопой.

Размерите на картината са 30 x 20 cm.

Важно! Винаги поставяйте чист бял лист под ръката си докато работите върху гравюрата, за да не оставяте следи по плътния черен слой.

За KSG Crafts

През 2012 година английската компания Kitfix Swallow Group или KSG, чества 50 години от своето създаване, като начело е все още нейния основател – г-н Стюарт Маркус. Сега той е на 70 години, а KSG, първоначално известна само като Kitfix, стартира бизнеса си от работилница в Източен Лондон. Нейният първи продукт е сглобяема дървена къща за кукли, която се продава в търговските обекти за аутлет стоки Exchange & Mart. Тъй като бизнесът се разраства, компанията има нужда от повече място, затова се премества в Castle Acre Road през май 1968 г. От 1970 година Kitfix започва да развива бизнес с внос на детски играчки от Италия, а по-късно и от Япония. В същото време специалистите на компанията разработват първия си детски творчески комплект за рисуване по номера. Ето и какъв изключителен ход правят тогава - пускат лимитирана серия на такъв комплект за рисуване по номера на картина с членовете на “Бийтълс”. По-късно той се превръща в предмет с колекционерска стойност, като цената му по търговете достига £400.

Друг техен популярен продукт е комплект за апликиране (като например Thunderbirds), базиран на популярни детски телевизионни програми.

Тъй като компанията се развива, Стюарт Маркус взима решението да намали драстично вноса на играчки и да предлага предимно свои продукти (от края на 1980 г.). През 1989 г. KSG има свой водещ продукт, който става хит на пазара – творчески комплект за рисуване с пайети. Именно по това време излизат и различни техни колекции творчески комплекти, които към сегашния момент се предлагат успешно в повече от 25 страни по целия свят.

Компанията разширява производствената и офисната си площ, както и обема на складовете. В момента търговски директор е Стивън Дъкър, който споделя, че 65% от оборота на KSG към момента се пада на износа.

А всичко, което произвежда компанията, е посветено на децата и развитието на тяхното въображение – творчески комплекти за рисуване по номера, гравиране, изкуство с пайети, направи си сам, декориране на матрьошки, гел мозайки и др.

Ревюта на наши потребители за Творчески комплект за гравиране KSG Crafts - Тигри

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран