Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

0 0.-лв. Поръчай
galt-1003871-bebeshka-kola-za-aktivna-igra

Активен кът за игра Galt - Кола

Цена:
176.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
За най-малките бъдещи състезатели от Galt представят активна кът за игра - червена кола с електронно табло. Тя е покрита с мека текстилна материя, която осигурява чудесен комфорт за игра и почивка на малкия сладур. Тя е оборудвана с волан, ключ със звук за запалване, клаксон с мелодия и странично огледало.
fisher-price-34-00836-dfp08-fp-muz-akt-gimnastika-deluks-2-12

Активна музикална гимнастика Делукс от Fisher Price

Цена:
265.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Активната гимнастика от Fisher Price е много подходяща за вашето бебче, на което му предстои да направи първите стъпки. Има уникална арка, която е разположена така, че бебето да може да достига и да има достатъчно пространство за движение.
fp-piano-za-kracheta

Музикална активна гимнастика за крачета Fisher Price - Пиано

Цена:
59.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Свиренето на пиано съвсем не е лесна работа – твърдят специалисти, но от Fisher Price казват – всяко бебче може да свири, дори с крачета, стига да има това забавно бебешко пиано. То е текстилно, като има скрити клавиши, които са под текстила, а с помощта на връзките, които има се завързва за бебешкото легълце.
fp-muzikalna-aktivna-gimnastika-3-1

Музикална активна гимнастика Fisher Price - Форми и цветове

Цена:
129.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Ярко музикално килимче, което расте заедно с детето. Музикалният блок позволява да се пусне музика, която да звучи до 30 минути. За да чува звука на музикалните инструменти, нарисувани на килимчето, бебчето трябва да ги докосва, да ги рита с краче. В комплекта има и няколко музикални инструмента, като дайре, тромба и маракас, а за да се самоопознава, на арката може да се прикрепи и включеното в комплекта огледалце.
fp-zanim-ramka-s-igrachki-za-kolichka

Занимателна рамка с играчки за количка

Цена:
49.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Когато бебчето е на разходка с количката, можете да направите пътешествието още по-приятно, като поканите и 4 висящи играчки – животинки, които да са закачени на рамка над мъничето ви. Тази арка е подвижна, като в центъра ѝ има и меко огледало (от фолио), в което младия пътешественик да се оглежда и изучава.
fisher-price-jumbo-playmat-extra-large

Забавно детско килимче Fisher Price – Синьо

Цена:
89.95лв.

Наличност:

На склад Виж
Децата учат и откриват света най-лесно чрез игра и забавление. Именно заради това от Fisher Price са създали голямо забавно килимче с различни откачащи се залъгалки. Цветовете му са свежи, а материалите са сертифицирани според всички изисквания за безопасност на детските играчки.
fisher-price-cuddle-n-play-gym-my-little-snugapuppy

Активна гимнастика Fisher Price – Кученце

Цена:
89.95лв.

Наличност:

На склад Виж
Детето опознава света още от първия миг, когато се появи. Нашата отговорност е да направим неговото познание по-лесно и забавно. Затова от Fisher Price са направили килимче и арка за активна гимнастика, на които има 5 висящи играчки. На арката са закачени 3, а на одеялцето – още 2 весели фигурки.
muzikalna-aktivna-gimnastika-s-piano

Музикална активна гимнастика с пиано - Синя

Цена:
120.-лв.

Наличност:

На склад Виж
Подозирали ли сте някога, че вашето бебче може да свири на пиано не само с ръчички? И ето я изненадата – то може да се научи да докосва клавишите на това забавно килимче-активна гимнастика първо с крачета, докато прекарва забавно време легнало по корем на меката подложка. Когато го сложите по гръб, то ще протяга ръчички към висящите отгоре на арката играчки, които ще подрънкват и ще подобряват координацията ръчичка-око.
muzikalna-aktivna-gimnastika-morsko-dano

Активна гимнастика Fisher Price - Морско дъно

Цена:
79.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Чудесата на океана вече не са тайна и ще се разкрият пред вашето бебче, а след това ще го съпровождат до момента, когато може да лази и ходи. Тази активна гимнастика има няколко възможности за прекрояване – за най-малките бебчета, като тогава постелката се слага на земята, а арките с играчките са отгоре.
muzikalna-aktivna-gimnastika-sas-svetlini

Музикална активна гимнастика Fisher Price със светлини

Цена:
79.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Уникална арка за активна гимнастика, която може да съпровожда детето от неговото раждане, дълго след като е проходило. Представлява широка рамка с крачета, на която децата могат да натискат светещите и издаващи звуци клавиши, да въртят подрънкващите топченца и да редят пъзел.
galt-1004126-meko-kilimche-za-igra-zhivotni-ot-fermata

Меко килимче за игра Galt - Животни от фермата

Цена:
74.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Знаете ли, че вашето бебче може да играе с животните от фермата, без да се налага да отива там. Това е възможно с мекото одеялце с апликирани животинки, които са с различни текстури и издават различни звуци – шумкат, подрънкват, пиукат.
galt-31015-morski-zhivotni-igrachka-za-banya

Комплект играчки за баня Galt – Морски животни

Цена:
24.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Знаете ли какво живее в коремчето на голямата пластмасова рибка на Galt? О, само нека дойде часът за баня и детето ви може да ви покаже само, като пусне цветната рибка във ваната.
galt-1004879-bebeshka-knizhka-vreme-e-za-san-sas-zaycheto-bani

Бебешка книжка Galt – Време е за сън със зайчето Бъни

Цена:
25.60лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Какво ли прави мъничкото зайче Бъни преди за си легне и сладко да се унесе в сънища? Ще разберете и вие и вашето бебче от забавната голяма текстилна книжка на Galt.
galt-31163-pumpal-s-mechetata-ted-i-tes

Детски пумпал Galt – С мечетата Тед и Тес

Цена:
42.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Въртележка ли е това? Да – за мечовците това е щура въртележка, а за вашето дете, което с натискане на жълтата дръжка отгоре ще я върти, това е най-забавният пумпал в света.
galt-31151-sorter-s-klyuchalka

Детски сортер Galt – Сейф

Цена:
41.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Е, родители, какво ще кажете и детето ви да си има сейф, като най-влиятелните хора по света? Сега, обаче, неговият сейф ще крие само 6-те елементчета с 3 форми и цветове, които бебчето ще промуши през покривчето му.
galt-31229-nizanka-kambanka

Детска низанка Galt – Камбанка

Цена:
29.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
С 4 цветни ринга с различни размери, една основа – пинче за нанизване и дръжчица за завинтване отгоре, тази низанка не само ще е предизвикателство за децата – за тяхната сръчност и логика, но и ще ги забавлява и накрая ще бъдат горди, че са се справили.
galt-31115-moite-parvi-klyuchove

Детска дрънкалка Galt – Моите първи ключове

Цена:
10.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Когато си на 10 годинки и имаш ключ – то той вероятно ти трябва, за да отключва и заключва нещо, но щом си на 3 месеца, ключетата могат да имат съвсем различно предназначение, като това на комплекта с 3 цветни ключа на Galt.
galt-31079-garazh-s-klyuchalki-i-tri-kolichki

Детски комплект за игра Galt - Гараж с ключалки и три колички

Цена:
59.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Ако попитате децата – къде е най-добре да нощуват автомобилите – най-вероятно ще кажат – в гаража. Сега мъничетата ще се убедят, че да “спинкат” в гаража е най-сигурно за колите и то те сами ще могат да ги прибират вътре и да ги заключват, за да не им се случи нещо.
galt-31044-pingvinat-pit

Детска играчка Galt – Пингвинчето Питър

Цена:
23.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Забавления във водата? Че защо не! С този весел пингвин Питър, който никога няма да потъне във водата, а ще се носи по повърхността, децата не само ще се смеят, но и ще заобичат къпането.
galt-31042-zabavna-mishka

Детска играчка Galt – Забавна мишка

Цена:
9.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Мишлетата – те са малки, забавни и бързи, а най-подвижната част от тях са носленцата им. Затова и мишленцето на колелца на Galt, с което децата обичат да играят, мърда нослето си при движение.
galt-31041-kote-na-kolela

Детска играчка Galt – Котенце на колела

Цена:
16.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Когато дечицата проходят, имат нужда от приятели, с които да се разхождат, да пътешестват и откриват света. Такова е малкото котенце на колела от Galt, с което детето ще изследва тревата, килима, ще се забавлява с него, защото то лесно се плъзга напред, когато вашето мъниче търкаля колелцата му.
galt-31027-detski-fotoaparat

Детска играчка Galt – Фотоапарат

Цена:
12.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Не само родителите обичат да снимат, затова за мъничетата са помислили от Galt и са създали страхотен детски фотоапарат, който изненадва всички онези, които позират. Вашето дете ще застане пред вас, ще погледне през визьора и ще натисне червеното копче.