Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

0 0.-лв. Поръчай
 
Активна гимнастика Skip Hop - Облачета

Активна гимнастика Skip Hop - Облачета

Цена:
220.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Удобна активна гимнастика, предназначена за най-малките бебчета, която предлага различни занимания, с които малчуганът да развие фината моторика и логиката си, докато се забавлява.
Активна гимнастика WinFun - Jungle Pals

Активна гимнастика WinFun - Jungle Pals

Цена:
45.99лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Активна гимнастика от WinFun, предназначена за най-малките. Подходяща е както за момченца, така и за момиченца и подпомага откриването и опознаването на света от страна на малчуганите.
fisher-price-34-00836-dfp08-fp-muz-akt-gimnastika-deluks-2-12

Активна гимнастика Fisher Price - Делукс, музикална

Цена:
265.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Активната гимнастика от Fisher Price е много подходяща за вашето бебче, на което му предстои да направи първите стъпки. Има уникална арка, която е разположена така, че бебето да може да достига и да има достатъчно пространство за движение.
fp-piano-za-kracheta

Активна гимнастика за крачета Fisher Price - Пиано, музикална

Цена:
59.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Свиренето на пиано съвсем не е лесна работа – твърдят специалисти, но от Fisher Price казват – всяко бебче може да свири, дори с крачета, стига да има това забавно бебешко пиано. То е текстилно, като има скрити клавиши, които са под текстила, а с помощта на връзките, които има се завързва за бебешкото легълце.
fp-muzikalna-aktivna-gimnastika-3-1

Активна гимнастика Fisher Price - Форми и цветове, музикална

Цена:
129.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Ярко музикално килимче, което расте заедно с детето. Музикалният блок позволява да се пусне музика, която да звучи до 30 минути. За да чува звука на музикалните инструменти, нарисувани на килимчето, бебчето трябва да ги докосва, да ги рита с краче. В комплекта има и няколко музикални инструмента, като дайре, тромба и маракас, а за да се самоопознава, на арката може да се прикрепи и включеното в комплекта огледалце.
fp-zanim-ramka-s-igrachki-za-kolichka

Занимателна рамка Fisher Price - За количка, с играчки

Цена:
49.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Когато бебчето е на разходка с количката, можете да направите пътешествието още по-приятно, като поканите и 4 висящи играчки – животинки, които да са закачени на рамка над мъничето ви. Тази арка е подвижна, като в центъра ѝ има и меко огледало (от фолио), в което младия пътешественик да се оглежда и изучава.
fisher-price-jumbo-playmat-extra-large

Детско килимче Fisher Price – Синьо

Цена:
89.95лв.

Наличност:

На склад Виж
Децата учат и откриват света най-лесно чрез игра и забавление. Именно заради това от Fisher Price са създали голямо забавно килимче с различни откачащи се залъгалки. Цветовете му са свежи, а материалите са сертифицирани според всички изисквания за безопасност на детските играчки.
muzikalna-aktivna-gimnastika-s-piano

Активна гимнастика Fisher Price - Музикална, с пиано

Цена:
120.-лв.

Наличност:

На склад Виж
Подозирали ли сте някога, че вашето бебче може да свири на пиано не само с ръчички? И ето я изненадата – то може да се научи да докосва клавишите на това забавно килимче-активна гимнастика първо с крачета, докато прекарва забавно време легнало по корем на меката подложка. Когато го сложите по гръб, то ще протяга ръчички към висящите отгоре на арката играчки, които ще подрънкват и ще подобряват координацията ръчичка-око.
muzikalna-aktivna-gimnastika-morsko-dano

Активна гимнастика Fisher Price - Морско дъно

Цена:
79.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Чудесата на океана вече не са тайна и ще се разкрият пред вашето бебче, а след това ще го съпровождат до момента, когато може да лази и ходи. Тази активна гимнастика има няколко възможности за прекрояване – за най-малките бебчета, като тогава постелката се слага на земята, а арките с играчките са отгоре.
muzikalna-aktivna-gimnastika-sas-svetlini

Активна гимнастика Fisher Price - Музикална, със светлини

Цена:
79.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Уникална арка за активна гимнастика, която може да съпровожда детето от неговото раждане, дълго след като е проходило. Представлява широка рамка с крачета, на която децата могат да натискат светещите и издаващи звуци клавиши, да въртят подрънкващите топченца и да редят пъзел.
galt-1004126-meko-kilimche-za-igra-zhivotni-ot-fermata

Меко килимче за игра Galt - Животни от фермата

Цена:
74.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Знаете ли, че вашето бебче може да играе с животните от фермата, без да се налага да отива там. Това е възможно с мекото одеялце с апликирани животинки, които са с различни текстури и издават различни звуци – шумкат, подрънкват, пиукат.
Мека играчка за активна гимнастика Moulin Roty Les Papoums – костенурка, 24 см.

Мека играчка за активна гимнастика Moulin Roty Les Papoums – костенурка, 24 cm

Цена:
54.90лв.

Наличност:

Изчерпано количество Виж
Мека играчка за активна гимнастика от серията Les Papoums на Moulin Roty.
Цена:
54.90лв.
Заяви За да запазите този продукт, трябва да влезете в своя профил или да се регистрирате.