Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

0 0.-лв. Поръчай
 
-20%
Активна гимнастика Playgro - Динозавър

Активна гимнастика Playgro - Динозавър

Цена:

69.-лв.

55.20лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Бебчето ви ще се влюби в очарователната активна гимнастика „Динозавър“, произведена от Playgro. Продуктът е снабден с три висящи меки играчки, които са лесни за сваляне и идеални за забавление по време на път.
-10%
Активна гимнастика Skip Hop - Облачета

Активна гимнастика Skip Hop - Облачета

Цена:

220.-лв.

198.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Удобна активна гимнастика, предназначена за най-малките бебчета, която предлага различни занимания, с които малчуганът да развие фината моторика и логиката си, докато се забавлява.
-10%
fisher-price-34-00836-dfp08-fp-muz-akt-gimnastika-deluks-2-12

Активна гимнастика Fisher Price - Делукс, музикална

Цена:

265.99лв.

239.39лв.

Наличност:

На склад Виж
Активната гимнастика от Fisher Price е много подходяща за вашето бебче, на което му предстои да направи първите стъпки. Има уникална арка, която е разположена така, че бебето да може да достига и да има достатъчно пространство за движение.
-10%
fp-piano-za-kracheta

Активна гимнастика за крачета Fisher Price - Пиано, музикална

Цена:

59.99лв.

53.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Свиренето на пиано съвсем не е лесна работа – твърдят специалисти, но от Fisher Price казват – всяко бебче може да свири, дори с крачета, стига да има това забавно бебешко пиано. То е текстилно, като има скрити клавиши, които са под текстила, а с помощта на връзките, които има се завързва за бебешкото легълце.
-10%
fp-muzikalna-aktivna-gimnastika-3-1

Активна гимнастика Fisher Price - Форми и цветове, музикална

Цена:

129.99лв.

116.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Ярко музикално килимче, което расте заедно с детето. Музикалният блок позволява да се пусне музика, която да звучи до 30 минути. За да чува звука на музикалните инструменти, нарисувани на килимчето, бебчето трябва да ги докосва, да ги рита с краче. В комплекта има и няколко музикални инструмента, като дайре, тромба и маракас, а за да се самоопознава, на арката може да се прикрепи и включеното в комплекта огледалце.