Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
me-to-you-g01f0980-fotoramka-mum-teacup

Фоторамка Me To You - MUM TEACUP

Декорация

Мама за милиони, Супер мама, С любов от Me To You и още сърдечни послания покриват рамката за мамината снимка, декорирана с меченце Me To You, което е седнало в чашка за чай. Размерите на рамката са 18 х 18 х 1 cm, а на снимката, която може да се постави в нея 11.5 х 11.5 cm.

Към пълното описание и видео

25.80 BGN Цена:
25.80лв.
Заяви За да запазите този продукт, трябва да влезете в своя профил или да се регистрирате.

Номер на продукт:

TYAC0000816

Наличност:

Изчерпано количество

Ценова защита

Фоторамка Me To You - MUM TEACUP

Ключови характеристики

  • Тип:Мечета, Рамки за снимки
  • Материал:Полимерна смола
  • Батерии в комплекта:Не
  • Размер на продукта:18 х 18 х 1 cm
  • Каталожен номер:G01F0980
  • За възраст:4-7 години, 8-12 години, над 12 години
  • Име:Фоторамка Me To You - MUM TEACUP
 

Мама за милиони, Супер мама, С любов от Me To You и още сърдечни послания покриват рамката за мамината снимка, декорирана с меченце Me To You, което е седнало в чашка за чай. Размерите на рамката са 18 х 18 х 1 cm, а на снимката, която може да се постави в нея 11.5 х 11.5 cm. Мама със сигурност ще е доволна, ако съчетаете тази рамка с ваша снимка, а защо не и обща. И, деца – малки и вече пораснали – на такъв подарък мама ще се радва не само на 8-ми март, а във всеки ден от годината.

Историята на мечетата Me To You

Най-старата и малка къща, която можете да си представите, предстоеше да бъде срутена. Всички важни неща бяха изхвърлени навън и струпани на куп в градината отпред. Малко кафяво плюшено мече бе заклещено сред всички други нежелани неща и не можеше да помръдне. И тогава, един ден, един много студен ден, нещо падна от небето. Малка снежинка.

Тя се приземи на носа на малкото плюшено мече и бе последвана от още много други. На мечето му стана студено, много студено. Малкото мече бе толкова измръзнало, че носът му започна да посинява… толкова измръзнало, че кафявата му козина започна да става сива. То бе замръзнало, необичано и само в света, и се чувстваше много, много тъжно.

Зимата най-сетне премина и времето стана по-топло. Един красив пролетен ден, малко момиченце си играеше близо до старата къща, когато забеляза сивото мече в купчината от нежелани неща. Извади го и го изтупа за да го разгледа.

Сиво плюшено мече със син нос? Колко странно! Но то е прекрасно! Моментално се влюби в него!

Ревюта на наши потребители за Фоторамка Me To You - MUM TEACUP

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран